Hooldekodude operaatorettevõte Südamekodud sõlmis koostööleppe Töötukassaga

Kuido Saarpuu
Copy
Käru Südamekodu juurdeehituse nurgakivi asetamine
Käru Südamekodu juurdeehituse nurgakivi asetamine Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Eestis kõige kiiremini kasvav eakate hooldekodude operaatorettevõte Südamekodud sõlmis koostööleppe Töötukassaga, millega tekib strateegiline partnerlus eesmärgiga luua paremaid võimalusi tööotsijate tööle aitamiseks ning ettevõttele sobivate töötajate leidmiseks. Töötukassa toetab omalt poolt Südamekodude hooldekodusid igakülgselt vabade töökohtade täitmisel ning võimaldab tutvustada oma ettevõttes töötamise võimalusi töötukassa klientidele. 

"Oleme kasvanud praeguseks üle Eestiliselt olulise tähtsusega tööandjaks Töötukassa jaoks ning meie ettevõtte kõige suuremaks põhivaraks on inimesed. Seega peame äärmiselt oluliseks tänaste ja tulevaste töötajatega seonduvat ning oleme valmis panustama olulisel määral tööjõu leidmisesse, ümberõppesse kui ka võimalikult heade töötingimuste loomisesse," ütles koostööleppe allkirjastamisel Südamekodud OÜ juhataja Martin Kukk. 

Kukk lisas, et Südamekodud on Töötukassale tänulikud senise koostöö eest ning avaldas lootust, et leppe sõlmimise tulemusel tekib veelgi tihedam koostöö messidel osalemise, töötajate värbamise, ümberõppe korraldamise ning praktikakohtade loomise valdkondades. 

Tänaseks on Töötukassa koostööleppe sõlminud üle 50 ettevõttega üle Eesti. Töötukassa eesmärk on jõuda koostöölepeteni kõigi põhivaldkondade suurte ettevõtetega.

Südamekodude eakatekodudes on nüüdseks üle 400 teenuskoha ning ettevõte pakub tööd Eesti eri paigus rohkem kui 160-le tublile inimesele.

Hetkel tegutseb Türi vallas Käru Südamekodu, Seto vallas Värska Südamekodu, Lääneranna vallas Lihula Südamekodu, Saaremaa vallas Saaremaa Südamekodu, Viru-Nigula vallas Kunda Südamekodu ning alates 01.04.2020 Kanepi vallas Piigaste Südamekodu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles