Türi noored laulsid end Jõgeval võidule

Järva Teataja
Copy
Foto: Erakogu

Laupäeval lõppesid Jõgeval helilooja Alo Mattiisenile pühendatud muusikapäevad ning selgusid parimad Eesti koolinoorte vokaalansamblid.

X-XII klasside vanuserühmas võistelnud segaansamblite arvestuses tunnistas žürii esikoha vääriliseks Türi kultuurikeskuse segaansambli Kultra (juhendaja Tea Saar). Kultra oli selles vanuseklassis võidukas ka eelmisel aastal. Ansamblis laulavad Maria Eliisabet Avamere, Helina Viigand, Sandra Elisee Juhkam, Laura Ojasaar, Lisette Taube, Kärt Rannik, Mia-Maria Männi, Kristjan Orumägi, Kasper Koiduste ja Karl-Mathias Saarse.

Järvamaad esindasid Jõgeval tänavu veel Türi põhikooli tütarlaste ansambel Siid ja Samet (juhendaja Tea Saar), Paide muusika- ja teatrimaja muusikastuudio tütarlaste oktett (juhendaja Sirje Grauberg) ja Türi põhikooli tütarlaste ansambel Kullakesed (juhendaja Tiiu Schüts), Türi põhikooli neidude ansambel Lahedad (juhendaja Tiiu Schüts), Paide muusika- ja teatrimaja neidude ansambel (juhendaja Tiina Kivimäe) ja Türi põhikooli segaansambel Kvartetike (juhendaja Tiiu Schüts).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles