Toidupank lükkab kevadised toidukogumispäevad edasi

Järva Teataja
Copy
Toidupank soetab toetuse abil kaubiku, millega veetakse kaubandusettevõtete ja tootjate toiduainete ülejääke toidupanga lattu, kus need annetatakse toimetulekuraskustes peredele.
Toidupank soetab toetuse abil kaubiku, millega veetakse kaubandusettevõtete ja tootjate toiduainete ülejääke toidupanga lattu, kus need annetatakse toimetulekuraskustes peredele. Foto: Urmas Luik

Toidupank on otsustanud algselt 3.–4. aprillil 55 poes toimuma pidanud üle-eestilised toidukogumispäevad edasi lükata. 

Toidupank leiab, et seoses koroonaviiruse leviku jätkuga ei tundu praegu siiski mõistlik tuhande vabatahtliku kaasamine suurüritusele. Lähinädalad näitavad, mis edasi saab. Kui viiruse levik näitab taandumise märke, siis planeeritakse kevadised toidukogumispäevad 8.–9. mail. 

Toidupank sulgeb tänasest mõneks ajaks toidukogumispäevade veebipõhise vabatahtlike registreerimisvormi. Kohe, kui on kindel, et maikuus saab sündmus toimuma, avatakse see uuesti. 

Lihtsaim viis siiski toidupankade tööd toetada, on teha rahaline annetus. Annetada on võimalik annetuskeskkonna armastanaidata.ee kaudu või helistades regulaarselt Eesti Toidupanga annetustelefonidele: 

900 9005 – annetad 2 eurot

900 9010 – annetad 8 eurot

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles