Vutimeeskond sai ühe toetaja juurde

Järva Teataja
Copy
Foto: Paide linnameeskond Facebook

Paide Linnameeskond sai veel ühe uue toetaja, kui jalgpalliklubi toetajate ringi lisandus Fortis Elektriinsenerid OÜ.

„Pean ääretult oluliseks, et hajaasustuse piirkondades toimuks noorte kaasamine huvitegevusse. Alati on seda hea teha professionaalidega. Samuti on ääretult oluline, et Järvamaa suudaks hoida ennast atraktiivsena ka Harjumaa inimesele. Koostöös peituvad lahendused, kommenteeris Fortis Elektriinsenerid OÜ juhatuse liige Veiko Viigipuu.

„Väga hea meel on tõdeda, et järjekordne Järvamaa taustaga ettevõte on meie tööd kogukonnas märganud ning soovib meie tegemistele õla alla panna. Aktiivse kohaliku elu edendajana sobib Veiko ja tema Fortise elektriinseneride pere väga hästi kokku Paide Linnameeskonna väärtustega. Tere tulemast meeskonda!," sõnas Paide Linnameeskonna spordidirektor Gert Kams.

Fortis Elektriinsenerid OÜ on 2013. aastal kodumaisel erakapitalil suuremahuliste elektritööde teostamiseks loodud firma, mis on spetsialiseerunud tugevvoolu paigaldustöödele. Fortis pakub tellijatele kindluse, et objektid valmivad õigeaegselt, kuna firmas on piisavalt nii teadmisi, tööjõu- ja kapitaliressurssi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles