Teisipäevane ühismatk jääb küll ära, kuid inimesed saadetakse iseseisvalt liikuma (1)

Kuido Saarpuu
Copy
Vabariigi aastapäeva matk.
Vabariigi aastapäeva matk. Foto: Kuido Saarpuu/Järva Teataja

17. märtsil kell 18 oli Türi valla terviseentusiastidel plaan, et kogunetakse Türi kultuurimaja juures, et üheskoos liikuda taas kevade poole. 

Kui eelmisel korral avastasid matkalised Saunametsa ümbrust, siis sel korral oli plaan minna vaatama Kõrgessaare ümbrust. Matkaringi pikkuseks lubati neli kilomeetrit. 

Nüüd kinnitavad korraldajad, et ühiskogunemist ei toimu. "Nädala algul paneme üles kaardi, mille järgi on kõigil osalejatel võimalik ise teekond läbida ning seda vabalt valitud kuupäeval ja kellaajal," annavad nad teada. "Liikumine värskes õhus ei ole keelatud, küll aga gruppides ja sõpruskondadega."

Foto: Türi spordiklubide liit

Seega korraldatakse 17. märtsil matkasarja "Liikudes kevadesse" teine etapp, aga selliselt, et kõigil soovijatel on võimalik ajavahemikul kl 9st 20ni Türi kultuurikeskuse peaukse juurest saada kaart või kasutada siia lisatud kaarti. "Ole hea ja anna oma osalemisest teada sellega, et kirjutad paberile oma nime ja paned selle katuse all olevasse matkapostkasti," lisavad korraldajad. "Võta aeg iseendale ja oma perele. Hoidke end, olge liikuvad ja püsige terved!"

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles