PILTUUDIS: ostupaanika on jõudnud haripunkti

Järva Teataja
Copy

Kui tavaliselt on keset tööpäeva poes rahvast pigem vähevõitu, siis koroonapaanika on esile kutsunud vastupidise olukorra. Poemüüjate sõnul on ostjaid nii palju nagu tavaliselt jõulude ja jaanipäeva ajal kokku. 

Paide Grossi poodi külastanud järvakas kirjeldas, et kõik maailma inimesed oleks justkui korraga poodi tulnud. Torkab silma, et tavapärasest rohkem on eakamaid ostlejaid. Ostukorvide asemel on enamik võtnud käru, sest sinna mahub rohkem kaupa. Parkla on pilgeni autosid täis ning parkimiskohti napib.

Sarnane olukord on Aravetel, kus asuvad nii Meie kui ka AjaO pood (Coop). Ühe poe kliendi sõnul oli tal raskusi autole parkimiskoha leidmisega. Juba ennelõunal tulid inimesed ostukorvide ja kastidega poest välja, kõik pilgeni kaupa täis. 

Aravete Meie poe parkla
Aravete Meie poe parkla Foto: Lugeja foto

Kuna keegi ei osanud sellist ostuhullust ennustada, on teatud kaubad poodides tänase seisuga otsa lõppemas. Aravete poodi külastanud kliendi sõnul õnnestus tal endale napsata viimane hakkliha ning ta kuulis müüjaid rääkimas, et makaronid on laost otsa saanud. Inimesed valmistuks justkui sõjaks. 

Üks poodi külastanud eakas naine arutles, mis siis veel saab, kui elekter ära läheb. Tasub siiski märkida, et koroonaviirus elektritootmist ei mõjuta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles