Loe Järva vallas kehtestatud täpsetest kriisimeetmetest!

Urmas Glase
Copy
Järva valla vapp.
Järva valla vapp. Foto: Erakogu

Järva valla kriisikomisjon ja vallavalitsus kinnitasid täna toimunud koosolekul rea meetmeid valla ametiasutusele ja ametiasutuse hallatavatele asutustes koroonaviiruse levikuohu vähendamiseks ja seoses vabariigi valitsuse kehtestatud eriolukorraga.

Alates 16. märtsist kuni 31. märtsini on Järva vallavalitsuse hallatavates üldhariduskoolides ja Koeru muusikakoolis peatatud tavapärane õppetöö. Asutuste direktorid peavad korraldama õppetöö üleviimise kaug- ja koduõppevormile, keelatud on ekskursioonide jms kogunemiste korraldamine. Soovitus on jätta ära õpilaste riigisisestel ja välisvõistlustel osalemine.

Järva valla lasteaiad on avatud. Lasteaedade direktoritel soovitada lapsevanematele võimalusel lapsi lasteaeda mitte tuua ja hoida neid kodus.

Tänasest kuni 31. märtsini on peatatud Järva valla noortekeskuste ja noortetubade tavapärane tegevus, st otsene töö noortega.

Tänasest kuni 31. märtsini on peatatud tavapärane huvitegevus ametiasutuse hallatavates asutustes ning antakse teistele eraõiguslikele teenusepakkujatele soovitus huvitegevuse peatamiseks.

Tänasest kuni 31. märtsini 2020 (kaasa arvatud) on peatatud Järva valla kultuuriasutuste ja muuseumi tavapärane töö, st otsene töö isikutega.

Järva Vallaraamatukogu struktuuriüksused töötavad piiratud ulatuses, lugemissaali teenus (st ajalehtede, ajakirjade jms teavikute kohapeal lugemine) on peatatud. Raamatukogu struktuuriüksuste lahtiolekuajad avaldatakse valla veebilehel.

Järva valla eakate päevakeskuste tegevus, st töö ja tegelused klientidega, peatatakse alates 16. märtsist kuni 31. märtsini.

Aravete Hooldekeskus on suletud külastajatele alates 13. märtsist kuni 31. märtsini.

Tänasest kuni 31. märtsini 2020 on suletud treeninguteks kõik Järva valla koolide spordisaalid.

Tänasest kuni 31. märtsini 2020 ei toimu Järva valla korraldatavaid spordi-, kultuuri- jm üritusi.

Alates 13. märtsist kuni 31. märtsini  on keelatud kõik avalikud kogunemised, st avalikud üritused ja avalikud koosolekud.

Järva valla peetavad avalikud saunad on suletud 13. märtsist kuni 31. märtsini. Isikutele, kellel puudub kodus võimalus hügieenitoiminguteks (pesemisvõimalus), korraldab Järva Vallavalitsuse sotsiaalosakond vajaliku teenuse osutamise.

Järva valla ametiasutuse teeninduskeskused ja -punkt on avatud. Külastajatel soovitatakse käsi desinfitseerida, selleks on teeninduskeskuste ja -punkti sissepääsu juurde paigaldatud käte desinfitseerimisvahend.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles