Paide lasteaiad tõmbavad esmaspäevast koomale

Urmas Glase
Copy
Esnaspäevast jääb Paide linnas avatuks Tarbja lasteaed-kool, Roosna-Alliku lasteaed Hellik ja Paides Tallinna tänava lasteaia valverühmad.
Esnaspäevast jääb Paide linnas avatuks Tarbja lasteaed-kool, Roosna-Alliku lasteaed Hellik ja Paides Tallinna tänava lasteaia valverühmad. Foto: Anne Põder

Täna pärastlõunal kohtunud Paide linnavalitsus ja lasteaedade juhid otsustasid, et Paide linnas jäävad esmaspäevast lasteaedadest avatuks Tallinna tänava valverühmad nagu on töörežiim suvisel koolivaheajal.

Esmaspäevast jääb suletuks ka Viisu lasteaed. Tarbja lasteaed ja nende Sargvere rühm ning Roosna-Alliku lasteaed Hellik jätkavad tööd nagu seni.

Paide linnapea Priit Värk ütles et sulgemise põhjus pole tingitud niivõrd otsesest viiruseohust, kui tänu lapsevanemate, kes suudavad oma perede elu seada nii, et lapsi saab jätta koju. Juba täna oli lasteaeda toodud lapsi jäänud üsna väheks.

"Lasteaiad helistasid kõik lapsevanemad läbi ja selgus, et esmaspäevaks tulnuks Sookure ja PAIde lasteaia peale kokku kohale 25 last," täpsustas Värk, "nii väheste laste arvuga pole mõistlik hooneid lahti hoida."

Alates esmaspäevast on Sookure Lasteaed ja PAIde Lasteaed valverühmade režiimil ehk lapsi saab lasteaeda viia Tallinna tn 49.

"Samuti on esmaspäevast suletud Viisu lasteaed, sest praeguse info põhjal saavad kõik lapsed jääda koju," ütles linnapea.

Linnapea lubas, et muudatustest teavitatakse kõiki lapsevanemaid. Paide lasteaedades käib jämedalt 500 last.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles