Türil alustatakse pühapäevast liikumiskampaaniaga

Kuido Saarpuu
Copy
Tervisekõnd.
Tervisekõnd. Foto: Caro / Bastian

Türi spordiklubide liit alustab kampaaniat "Liigume koos", mis toimub 22. märtsist 27. septembrini.

Kampaania eesmärgiks on suunata inimesi rohkem liikuma ja koguda osaluskaardile 20 märget Türi vallas toimunud spordiürituste kohta. Tegemist võib olla matka, jooksmise, jalgrattasõidu, discgolfi, petanki, orienteerumise või mõne muu liikumist soosiva organiseeritud üritusega. Paljud liikumis- ja spordiüritused on üleval liidu kalenderplaanis.

Kui kogud märgiseid, siis osaled loosimises, kus lisaks muudele sportlikele auindadele on peaauhinnaks jalgratas. Kaardid, mis koguvad 20 osalusmärget, tuleb viia Türi linna staadionil olevasse postkasti hiljemalt 27. septembriks kella 14.30ks. Võitjad loositakse Paide-Türi rahvajooksu autasustamise ajal. loosiõnne tagab võtja kohalolu loosimise ajal.

Infot saab Türi spordiklbude liidust telefonil 58201464 või e-mailil tyrispordiklubi@gmail.com.

Sel pühapäeval toimub Türil näiteks "Matk kevadesse". Matkaraja kontrollpunktid on avatud kell 9-18. Matka kontrollpunktid asuvad Türi linna kodude juures, mis on viimasel viiel aastal saanud tunnustuse Türi valla kaunis kodu. Kokku on matkarajal 14 kontrollpunkti, millest vähemalt seitse tuleb läbida. Matkal saad valida ise sobiva suuna, kiiruse ja pikkuse. Igas kontrollpunktis on orienteerumistähis, mille peal on tunnustäht. Läbides kõik kontrollpunktid, saad nendel olevatest tunnustähtedest kokku lause, mis on seekordse matka tunnuslauseks. Lahendus on võimalik kokku saada ka vähemate puntide läbimisel.

Lisainfo! (JT)

 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles