Edda Pauksoni horoskoop

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Edda Paukson
Edda Paukson Foto: Arno Saar/Õhtuleht

Astroloog Edda Paukson ennustab, et paraku seisame silmitsi keerulise aastaga. Nüüd oleneb meist endist, kui palju oskame ennast ja oma lähedasi armastada, et aasta enam-vähem meeldivalt kulgeks.

JÄÄR

Vajate rohkem kodust hubasust. Muudate oma kodu õdusamaks ja mugavamaks. Suurepärane on koduseid ümberkorraldusi teha juunis ja augustis. Suhtlemine kodustega on soe ja sõbralik, väga tähtis on suhelda vanematega.
Lõbustustest te eriti ei hooli, kui ehk juulis, augustis ja septembris külastate aeg-ajalt sõpru või käite mõnel kultuuriüritusel.
Pöörate tähelepanu laste arengule ja käitumisele, eriti septembris. Suhtlete nendega pingevabalt, sõbralikult, kui nad just mõne lollusega hakkama ei saa.


Romantilistes suhetes või suhtes elukaaslasega võite tunda jahenemist kuni 5. oktoobrini. Aeg-ajalt võite olla kriitiline, torisev ja rikute mossitamisega ka partneri tuju.
Pärast 5. oktoobrit võib tekkida soov ette võtta mõni kinnisvaratehing. Ka maksuametiga võib tegemist tulla. Esile võivad kerkida ühisvara või testamendiga seotud probleemid.


Rahamured teid eriti ei kummita, üldjuhul on rahaseis pigem hea, eriti 11. juunini. On oodata palgatõusu, preemiat või mõnda meeldivat lisatööd. Aasta teisel poolel peaksite hakkama säästma.
Jäärad peavad aasta vältel olema igati seaduskuulekad.
Märtsis võidakse Jäärade kohta levitada kuulujutte eesmärgiga tavaelu rikkuda või mainet kahjustada. Kõikidele Jääradele on suurepärane aeg õpinguid alustada. Kõikidel Jääradel on oodata üllatuslikke pakkumisi, kuid ei jää tulemata ka ootamatud takistused, pahandused, isegi töökaotus.


Märtsis sündinud Jääradel võib tekkida mõte muuta eriala, minna õppima või täiendada end välisriigis.
Jäärad, kes pole rahul oma tööga, on kaotanud senise teenistuse või leiavad, et nende praegune töökoht pole enam huvitav, võivad samas asutuses hakata pürgima kõrgemale ametipostile.
Vääritimõistmised töökaaslaste ja ülemustega jäävad septembrisse, 7. oktoobrist 17. novembrini võib töökaaslastega ette tulla pahandusi.
Tervis peab kenasti vastu, kuigi kuni juulini kipute kergemini külmetuma. Võib esineda seedehäireid, mis on suuresti tingitud närvilistest päevadest, vihastumisest või korrapäratust toitumisest ja rahutust unest.

SÕNN

Kodune elu kulgeb rahulikus rütmis. Võimalik, et aasta algusest 3. juulini, septembris ja oktoobris olete veidi käskiv, kipute kontrollima, nõuate piinlikku korda.
Läbisaamine ja suhtlemine vanematega igati hea. Võimalik, et nende tervis teeb teile aeg-ajalt muret. Nii mõnigi Sõnn võtab pereliikmeks väikse lemmiklooma.


Romantilised suhted ja abielu on emotsionaalselt kirkam aasta alguse ja lõpu poole. 7. oktoobrist 17. novembrini kipute vaidlema ja tüli norima.
Kui leiate uue sõbra, veenduge tema ustavuses. Ärge tehke tähtsaid otsuseid rutakalt, teid võidakse petta või isegi ära kasutada.
Rahaga oskate kenasti hakkama saada. Kui on vaja teha suurem väljaminek, sõlmida rahatehing või -leping, oskate mängleva kergusega kõik hoolikalt läbi kaaluda. Kui olukord nõuab, oskate olla säästlik ja vähesega toime tulla.


Poolest juunist aasta lõpuni võite saada palgakõrgendust, preemiat, leiate soodsa lisatöö või koguni võidate loteriis. Eriti hea aeg rahaga ümber käia ja investeerida on 24. maist 7. juunini ja 3. aprillist 7. augustini.
Sama kiiresti kui raha tuleb, võib see pärast 11. juunit ka hoiustelt kaduda, sest olete liialt helde, laenate kergel käel ega kontrolli väljaminekuid.
Töös ja karjääris läheb kõik nii, nagu soovite ja oskate plaanida. Olete kohusetundlik ja töökas, saate hästi läbi ülemuste ja töökaaslastega.


Kui olete töötu, alustage aktiivselt tööotsinguid. Võimalik, et peate kasutama tutvusi. Ärge unustage üle vaadata töökuulutusi. Pole välistatud, et leiate pakkumise, millest tuleks kohe kinni haarata.
Kuni 11. juulini on edukad peaaegu kõik Sõnnid. Alates oktoobrist võib tekkida probleeme, sest tunnete väsimust ja tüdimust juhul, kui töö on muutunud rutiinseks või on tööd kuhjunud üleliia.


Kõik Sõnnid võiksid pärast 17. novembrit jälgida, et nad ülemustega liialt tormakatesse vaidlustesse ei laskuks.
Tervis on hea, kuid veidi muutlik. Aasta ringi võib esineda kergemaid külmetushaigusi, eriti tundlikud on kurk ja häälepaelad. Olge hoolikam alates 5. oktoobrist. Võib esineda väiksemaid traumasid, mis enamasti on tingitud oma hooletusest.

KAKSIKUD

Kodune elu on just selline, nagu olete plaaninud. 1.–17. septembrini ja 3.–28. oktoobrini võite alustada ümberkorralduste, remondi või ehitustööde, ka aiatöödega või koguni võtate ette uue kodu soetamise.


Suhted kodustega on rahulikud. Oskate üksteist abistada, ei jäta hooletusse lapsi ega vanemaid. Kuni 5. oktoobrini kipuvad suhted lastega olema pingelised ja jahedad. Te ei leia ühist keelt, eriti kui nad on murdeeas.
Romantiliste suhetega olete rahul, kui olete üksik, võite armuda, eriti aasta lõpus. Pisikesi arusaamatusi partnerlussuhetes ja abielus võib ette tulla 7. oktoobrist 17. novembrini.


Suuremaid rahatehinguid oleks kasulik ette võtta juunis. See on hea aeg ka ülemustega palgatõusust rääkida. Raha juurde teenida ja kasulikke investeeringuid sõlmida õnnestub kõige paremini 7. juunist 26. juunini.
Vältige liigset kulutamist 7. augustist 6. septembrini. Vältige igasugust laenamist ja laenutamist. Õnne võib teil olla loteriis.


Võimalik, et tekib soov vahetada töökohta. Ootamatult võivad sõbrad või head tuttavad anda hea ja kasuliku soovituse. Kui olete töötu, on parim aeg uut töökohta otsida 14. jaanuarist 8. veebruarini, 14. veebruarist 2. märtsini ja 23. märtsist 17. aprillini.
Aasta teisel poolel võite õppida uue eriala, võõrkeele või koguni suunduda tööle või õppima mõnda teise riiki.
Töövaidlustest püüdke hoiduda 17. oktoobrist 17. novembrini, siis pole hea vana töökohta hüljata ega töölepingut katkestada.


Kui soovite karjääriredelil edasi liikuda, on hea olla aktiivne veebruari teises pooles ja 23. märtsist 17. aprillini.
Kui töötate kunsti ja kirjanduse valdkonnas või asutuses, kus on palju suhtlemist, asjaajamist ja ringisõitmist, olete edukas. Loometöö sobib teile, sest teis on kuhjaga inspiratsiooni ja originaalsust. Edu saadab teid ka juhul, kui töötate haiglas või hooldekodus.
Tervis võib olla muutlik oktoobrist aasta lõpuni. Võib esineda külmetushaigusi või kipub mõni krooniline häda ennast meelde tuletama.
 

VÄHK

Kuni oktoobri lõpuni on kodune elu igati kontrolli all. Ehk tekib soov elukohta vahetada, võtta ette mõni suurem remont ja alustada juurdeehitisega. Kui teil on aed, rajate ilmselt sinna purskkaevu, laste mänguväljaku ja loomulikult tegelete taimedega.
Saate sõpradega hästi läbi, ehk leiate uusigi. Suhted koduste, eriti vanematega on tähtsad. Argipäevadel kipuvad suhted lähedastega olema sageli pinnapealsed ja liiga töised. Olete vahel nõudlik ja kriitiline.


Oktoobrist aasta lõpuni märkate, et ka kodused vajavad abi ja tuge. Külastage teatrit, käige kontserdil või tehke väljasõit loodusse.
Romantilised suhted või ka abielu on ideaalilähedased kuni 27. jaanuarini. Pingeid partnerlussuhetes võib tekkida 17. novembrist 26. detsembrini. Vältige mõttetuid vaidlusi, arvestage partneri arvamustega, ärge muutuge egotsentriliseks.


Töös ja karjääris võib oodata muudatusi. Teist olenemata põhjustel võib ette tulla ootamatuid konflikte, töökoha kaotust.
Võimalik, et pakutakse ootamatult uut töökohta, haarate sellest kohe kinni, uurimata uue firma tausta ja mõtlemata, kas see on ikka see õige. Paljud Vähid jõuavad arusaamiseni, et karjääris tuleb teha otsustavaid samme, ja hakkavad tegutsema täiesti uues valdkonnas.
Üsna tõenäone, et aasta teisel poolel tõstetakse palka, eriti siis, kui olete loominguline töötaja.


Olenemata kaootilisest tööaastast, on rahaseis siiski stabiilne. Suurepärane aeg oma rahavaru analüüsida, teha investeeringuid 26. juunist 6. septembrini.
Aasta jooksul oskate säästa nii, et teil pole vajadust ei koonerdada ega raha vähesuse üle nuriseda. Teete läbimõeldud ja mõistlikke väljaminekuid, hoiate pangaarvel silma peal. Võimalik, et leiate lisatöö või ajutise tööotsa, mille eest teile päris hästi makstakse.


Tervis on alates oktoobrist vastuvõtlik viirustele. Vältige ülepingutusi, sest selg ja põlved võivad füüsilise koormuse järel valuga reageerida.
Ei maksaks ette võtta ka mõtlematuid reise, eriti kui tegelete ekstreemspordialadega. Lapsed võivad olla ettevaatamatud ja ennast vigastada.

LÕVI

Kipute kodused tegemised jätma tagaplaanile, sest kõik muu huvitav hõivab teie vaba aja.
Alles 5. oktoobrist on kodused suhted tähtsad. Hoolite vanematest, võtate nende nõu kuulda. Võimalik, et otsustate kodus midagi olulist muuta, kaasates tegemistesse kogu pere.


Aasta jooksul kipute olema tusane ja jonnakas, kui teised ei talita nii, nagu teie olete plaaninud. Loomulikult rikute teiste tuju, võib ette tulla tülisid.
Romantilised partnerlussuhted või abielu sujuvad. Eriti head on partnerlussuhted 1. jaanuarist 14. veebruarini. Kui olete üksik, võite aasta algul armuda, samas ei taha te, et teie vabadust piiratakse, nii et püsisuhet ei tasu loota.
Lastega saate hästi läbi, tegelete nendega rohkem kui tavaliselt. Tavalõbustustest hoolite novembri algul ja 11. detsembrist aasta lõpuni. Ilmselt kutsutakse teid üritustele, vastuvõttudele, teatrisse, külla. Võimalik, et korraldate ise lõbusaid koosviibimisi.


Alates 11. juunist leiate suure tõenäosusega uusi sõpru ning ka vanade sõpradega on suhted siirad ja ausad.
Et teil on küllalt tööd, ei tohiks rahaprobleeme tulla. Kulutate seda eelkõige endale, kas reisite või ostate midagi meelepärast. Väljaminekuid peaksite siiski kontrolli alla võtma ja vältima laenamist.


Juulis sündinud Lõvidel võib tekkida ühisvaraga seotud lahkarvamusi või on raske pangalaenu tagasi maksta.
Eriti tähtis aeg tööks ja karjääriks on aasta esimene pool. Võimalik, et leiate töös midagi sellist, kus saate oma loome- ja korraldajavõimeid rohkem kasutada. Kui olete olnud töötu, on hea aeg muudatusteks, eriti märtsis ja mais.
Suvel ja aasta teises pooles tõmbute veidi tagasi ja annate endale hingetõmbeaega. Võimalik, et võtate ette puhkereisi eksootilisse riiki.


Tervis on stabiilne, kuid mõni vana viga võib tunda anda. Ärge ennast füüsiliselt üle pingutage, sest teie tundlikud liigesed ei talu liiga suurt koormust.
17. novembrist 26. detsembrini või esineda peavalusid, angiini. Kui mõni külmetushaigus kipub vinduma, pöörduge aegsasti arsti juurde, sest ka kõige tühisem nohu võib põhjustada tüsistusi.

NEITSI

Hea aasta oma kodu soetada või kodu muuta. Uuendate mööblit, võtate ette remondi. Agaraim ümberkorraldaja olete oktoobris ja novembri esimesel poolel ning aasta lõpus.
Kui teil on koduaed, rajate sinna midagi erilist või võtate ette aia ümberkujunduse.


Suhted sõpradega on hea, kuigi mõni suhe langeb. Juulis, augustis või septembri algul võite leida mõne uue sõbra.
Lastega suheldes olete õiglane, ehk liigagi põhimõttekindel. Olge veidi leplikum ja jätke hingamisruumi, eriti kui lapsed on teismelised.
Isiklik elu sujub aasta ringi, olete ehk romantilisem kui varem, kaaslase suhtes õrn ja hooliv. Võite armuda, kui praegune püsisuhe ei rahulda ja tunnete hinges üksindust. Eriti lembeliseks kujuneb jaanuari teine pool ja veebruar.
Rahaasjad hoiate kindla rea peal, leiate, et tuleks veel säästlikumalt elada. Eriti siis, kui olete sündinud augustis. Septembri Neitsid raha pärast ei muretse.


Aasta esimeses pooles kulgeb töö ladusalt. Lõpetate teile usaldatud ülesanded ja olete usin tegelema uute projektidega. Samas pole novembris välistatud, et teid koondatakse või loobute ise mingitel põhjustel ametist.
Alates 11. juunist muutub kõik. Olete aktiivne ja liikuv. Omadused või ka asjad, mida teil pole, leiate kindlasti õige pea.


Võimalik, et teete läbi olulise täiendõppe. Suhted sõprade ja teiste teile oluliste inimestega tasub soojad hoida. Silmapiiril terendub hästitasuv töökoht kindlas firmas. Võimalused suurenevad septembris ja oktoobris, kui te selleks ajaks omal käel midagi veelgi paremat leidnud pole.
Aasta teine pool võib tuua töörahuldust, saavutate suurepärase kontakti töökaaslastega. Pole välistatud, et teie usinus ja ennastsalgavus ei jää ülemustel märkamata. Võimalus saada ametikõrgendust ja palgalisa.


Tervis on hea, kui mitte arvestada kõhukorratusi, mis on teil peaaegu et kaasasündinud iseärasus stressirohkel ajal.
Veebruari teises pooles võib ette tulla vereringehäireid või esineb närvivalusid alakeha piirkonnas. Hoidke jalgu, eriti hüppeliigest. Aasta algul vältige käte-jalgade külmetamisest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles