Politseinikud laiendavad Väätsal kadunud Arvi leidmiseks otsinguala

Järva Teataja
Copy
Foto: Kristo Kivisoo/ Järva Teataja

Politsei palub kaasabi, et selgitada pühapäeva õhtul Järvamaal Väätsa alevikus kadunuks jäänud 53aastase Arvi asukohta.

Lähedastel oli mehega viimane kontakt pühapäeval kella 21.30 ajal. Arvi lahkus teadmata suunas oma kodust Väätsa alevikus ega ole sinna naasnud.

Arvi
Arvi Foto: Politsei- ja piirivalveamet

Mees võib liikuda ringi tumehalli sõiduautoga Toyota Carina, mille registrinumber on 430 BJS. Arvi telefon on välja lülitatud.

Politsei on kogunud mehe võimalike viibimispaikade kohta infot ning on need üle kontrollinud. Samuti on politseipatrullid läbi vaadanud Väätsa ja selle lähiümbruse, kuid meest ei ole seni leitud.

Arvil on pruunikad lühikesed juuksed, pruunid silmad ja vuntsid. Kodust lahkudes võis mehel seljas olla tume jope ning jalas tumedad teksapüksid ja tumedad tossud.

Eile kaasati mehe otsingutesse PPA lennusalga helikopter, kuid kahjus tulemusteta.

Türi piirkonnapolitseinik Kaido Riim ütles, et täna hommikul jätkasid nad ühes vabatahtlikega Arvi otsimist Väätsa ümbrusest ja muuhulgas kontrollisime sealkandis asuvaid tühje ja mahajäetud hooneid. „Kogume samuti infot tema võimalike viibimispaikade kohta,“ avaldas ta. „Täna laiendame otsinguraadiust ja jätkame Arvi otsimist metsadest ja mahajäetud majadest. Vaatame läbi ka Väätsa naaberkülade turvakaameraid. Paraku ei ole me seni meest ega autot leidnud, mistõttu palume jätkuvalt kõigil, kes omavad mehe võimaliku asukoha kohta infot, anda sest teada hädaabinumbril 112.“

Riim lisas, et samuti ootavad poltiseinikud infot tumehalli sõiduauto Toyota Carina kohta, mille registreerimisnumber on 430 BJS. „Tahan siinkohal ka südamest tänada kõiki vabatahtlikke, kes aitavad meest otsida!“

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles