Paide linnameeskond kutsub noori üles üksi treenima

Anne Põder
Copy
Tallinn, 07.03.2020
Jalgpall. Paide Linnameeskond (helesinised) - Tallinna Kalev 8:1

Football, soccer. Estonian Premium Leagu Paide Linnameeskond (light blue) - Tallinna Kalev (8:1) at Kalev stadium.
FOTO: MIHKEL MARIPUU/POSTIMEES
Tallinn, 07.03.2020 Jalgpall. Paide Linnameeskond (helesinised) - Tallinna Kalev 8:1 Football, soccer. Estonian Premium Leagu Paide Linnameeskond (light blue) - Tallinna Kalev (8:1) at Kalev stadium. FOTO: MIHKEL MARIPUU/POSTIMEES Foto: Mihkel Maripuu

Paide linnameeskonna kogukonnajuht Arto Saar postitas täna Facebooki lastele ja noortele suunatud üleskutse, et nad ei koguneks avatud spordiplatsidele koos trenni tegema.

Teema on üle Eesti aktuaalseks muutunud, sest mitmetes kohtades on märgatud lapsi ja noori omaalgatuslikult kogunemas väliväljakutele koos sportima. 

Arto Saar ütles: "Hea noor! Praegu oled sina tugev ja tubli. Ja sina vastutad ka nõrgemate eest. Teeme praegu trenni individuaalselt ja ei kogune staadionitele ja spordiväljakutele. Aitame üksteist, hoolime endast ja teistest ning püsime terved. Oleme vastutustundlikud ja saame hakkama!"

Noortele on terve selle nädala eeskujuks olnud erinevad Paide linnameeskonna jalgpallurid, kes on Instagrami vahendusel jaganud videoklippe ja soovitusi, kuidas ennast individuaalselt arendada ja üksi treenida.

Mängijate Instagrami päevad jätkuvad ka nädalavahetusel ja järgmisel nädalal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles