Muusika- ja teatrimaja paneb inimesed kodudes tantsima

Kuido Saarpuu
Copy
Foto: Pärnu Postimees/Scanpix

Teisipäeval, 24. märtsil algusega kell 13 teeb Paide muusika- ja teatrimaja line-tantsu õpetaja Kristiine Masso treeningu esmakordselt veebiülekandes. Treeningust saavad interneti vahendusel osa võtta kõik soovijad.

Kristiine Masso on line-tantsuga tegelenud 13 aastat, sellest kuus aastat tantsu PAMTis ka õpetanud. Ta soovitab line-tantsu proovida kõigil. “Hea muusika saatel on end mõnus liigutada ja trenn sobib igas vanuses inimestele. Just sellepärast ongi line-tants tuntud üle kogu maailma – see on puhas rõõm,” ütles Masso. Treening sobib ka kõigile õpilastele, kes kodustes tingimustes peavad kehalise kasvatuse tunde tegema.

Ülekannet saab vaadata siit! 

Info trennide kohta. Line-tantsu tunnid toimuvad tavaolukorras PAMT-is korra nädalas teisipäeviti, kuid välja kuulutatud eriolukorra tõttu on treeningute, nagu ka teiste huviringide  tegevus ajutiselt peatatud. Seetõttu on paljud kultuurisündmused ja tegevused kolinud internetti. Nt Paide Teater näitab teatripäeval, 27. märtsil facebookis eelmise aasta suvelavastuse “Eesti jumalad” salvestust.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles