Projekt toob volleplatse juurde

Merit Männi
, ajakirjanik
Copy
Võrkpall
Võrkpall Foto: Arvet Mägi / Virumaa Teataja

Eesti võrkpalli liidu ja Oma Ehitaja koostöös toimub sel suvel taas üle-eestiline projekt „Võrguplatsid korda!“, mille raames saab Eesti juurde kümme mängukorras võrkpalliväljakut.

„Võrguplatsid korda!“ toimub juba üheksandat korda. Varasema kaheksa aasta jooksul on EVL koostöös Credit24, Oma Ehitaja ning Tallinna spordi-ja noorsooametiga korrastanud ja rajanud üle Eesti erinevatesse kohtadesse 100 võrkpalliväljakut. Nii jõuame sel suvel 110 väljakuni. Projekti suurtoetajana jätkab ehitusettevõte Oma Ehitaja, kes tarnib väljakute korrastamiseks ja komplekteerimiseks vajalikud vahendid. 

„Palliplats kodukohas on tähtis meie rahva tervise jaoks üldisemalt. Võrkpallimäng jaanipäeval enne šašlõkki mõjuks kõigi enesetundele ja tervisele hästi. "Võrguplatsid korda!" on just selline projekt, mille peale tasub praegu mõelda ja ettevalmistusi tegema hakata, sest usun, et varsti saame rasketest aegadest üle ja oskame varasemast veelgi rohkem ühistegevusi, õues liikumist ja head tervist hinnata,“ ütles Oma Ehitaja juht Kaido Fridolin.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles