Kalle Grünthal ilmus eile riigikogu istungile isikukaitsevahendeid kandes (3)

Urmas Glase
Copy
Kaamerasilm peatus eile riigikogu liikmel Kalle Grünthalil hetkel, kui isikukaitsevahenditesse pakitud parlamendisaadik küsis päästeseaduse ja relvaseaduse muutmise seaduse eelnõu arutelul siseminister Mart Helmelt seisukohta leitud lõhkekehade käitlemise kohta.
Kaamerasilm peatus eile riigikogu liikmel Kalle Grünthalil hetkel, kui isikukaitsevahenditesse pakitud parlamendisaadik küsis päästeseaduse ja relvaseaduse muutmise seaduse eelnõu arutelul siseminister Mart Helmelt seisukohta leitud lõhkekehade käitlemise kohta. Foto: Kuvatõmmis riigikogu istungist

Riigikogu istungist ülekannet teinud kaamera peatus eile riigikogu liikmel Kalle Grünthalil hetkel, kui isikukaitsevahenditesse pakitud parlamendisaadik küsis päästeseaduse ja relvaseaduse muutmise seaduse eelnõu arutelul siseminister Mart Helmelt seisukohta leitud lõhkekehade käitlemise kohta.

Eriolukorra vältel pole seni ükski riigikogu liige kaitsemask ees, kummikindad käes ja kiletürp seljas üle riigikogu lävepaku astunud.

"Ma eriti ei hooli, mida kolleegid minu enda kaitsmiseks tarvitusele võetud abinõudest arvavad. Ma lähtun enda ohutusest. Me ei tea veel täpselt, kuidas viirus levib ja tervisele mõjub. Me ei tea sellest viirusest paljusid asju. Kindel on see, et tarvis on ennast võimalikult hästi kaitsta," rääkis Järvamaalt valitus riigikogu liige Kalle Grünthal.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles