Legendaarne jalgpallimatš tuleb videosilla vahendusel kordamisele

Anne Põder
Copy
Foto: Paide linnameeskond Facebook

31. märtsil kell 19 õhtul kutsub Paide linnameeskond kõiki jalgpallinälga tundvaid mängijaid ja fänne meenutama video vahendusel legendaarset viie aasta tagust kohtumist.

Paide linnameeskonna kogukonnajuht Arto Saar ütles, et mängu saab vaadata Facebooki vahendusel. "Näitamisele tuleb kohtumine, mis leidis aset Paide linnastaadionil 2015. aasta augustis Nõmme Kaljuga," täpsustas ta.

See mäng on Saare teada sööbinud mällu kõikidele jalgpallisõpradele, sest lõppes tolle aja kohta üllatusliku tulemusega. Tegemist polnud siis veel ajaga, kus paidelased mänginuks esikolmiku piirimail, kuid Nõmme Kalju seevastu oli kindel medalipretendent juba siis.

Legendaarses mängus saab näha suurepäraseid väravaid ning tõelist võitlustahet. Soccernet.ee lugejad hääletasid selle kohtumise 2015. aastal aasta mänguks.

"Ajal, mil jalgpallurid peavad kodudes tegelema individuaalsete treeningutega, on tore teha midagi ka ühiselt. Seepärast kutsumegi kõiki huvilisi ühisvaatamisele," lausus Arto Saar. "Haara kodudiivanil istudes endale tervisilikud snäkid ja ela kaasa!"

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles