Talgupäeva toimumine selgub aprilli keskel

Merit Männi
, ajakirjanik
Copy
Aiatööriistad. Tootmiskoondise Vasar Tapa tsehhis valmistatud aiatööriistad. Nendest kannataks teha installatsioone – kuuse saaks vabalt valmis teha! Pikema varrega tööriistu, näiteks reha või kõblast, saab edukalt kasutada ka kardinapuuks. Konksuga tööriistadest saab teha nagi. Nii modernsetes, maakodu stiilis kui ka vintage-stiilis kodudes kasutatakse uhkeid lühtreid. Suuremast kogusest käppadest annab samuti kujundada uhke lühtri.
Aiatööriistad. Tootmiskoondise Vasar Tapa tsehhis valmistatud aiatööriistad. Nendest kannataks teha installatsioone – kuuse saaks vabalt valmis teha! Pikema varrega tööriistu, näiteks reha või kõblast, saab edukalt kasutada ka kardinapuuks. Konksuga tööriistadest saab teha nagi. Nii modernsetes, maakodu stiilis kui ka vintage-stiilis kodudes kasutatakse uhkeid lühtreid. Suuremast kogusest käppadest annab samuti kujundada uhke lühtri. Foto: Meelis Meilbaum

Tänavuse kevade "Teeme ära!" talgupäeva aeg  selgub aprilli keskpaigaks.

"Jälgime sündmuste käiku ja hiljemalt aprilli keskel otsustame vastavalt olukorrale, kas ja millisel kujul talgupäev tänavu tuleb," kirjutavad korraldajad oma veebilehel. 

Esialgse kava järgi peaks tänavune talgupäev olema 2. mail. 

Möödunud aastal osales "Teeme ära!" 2060 talgul vähemalt 45 150 talgulist, mis moodustab Eesti elanikkonnast 3,4 protsenti. Enim talguid oli Harjumaal ja Tallinnas, kus 466 talgul lõi kaasa 14 646 inimest. Elanike arvu järgi võttis kõige rohkem inimesi talgutest osa Saaremaal, Hiiumaal ja Läänemaal. 

"Teeme ära!" talgupäeva eestvedaja Tarmo Tüür ütles eelmise heitliku ilmaga talgukevade kokkuvõtteks, et eestimaalased näitasid end taas tõelise talgurahvana. (BNS)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles