Käru Südamekodus tehti kõigile elanikele ja töötajatele koroonaviiruse test

Järva Teataja
Copy
Drive-in testimine Tartus.
Drive-in testimine Tartus. Foto: Margus Ansu

Esmaspäeva hilisõhtul võeti Käru Südamekodu 27 töötajal ja 73 elanikult COVID-19 proovid, kolmapäeval selgusid proovide tulemused. Kõigi proovi andnute isikute tulemused on negatiivsed

Vastavalt terviseameti juhistele kehtib Käru Südamekodus jätkuvalt külastuskeeld ja see kehtib ka väljaspool asutuse siseruume. Õues kohtumised ei ole samuti lubatud. Ainult kontakte vältides on võimalik nakatumist ära hoida.

„Mõistan töötajate hirmu viirusesse nakatumise ees. Kasvanud vastutus tekitab hooldustöötajatel suure füüsilise ja vaimse pinge, mis annab kindlasti ka töötajate tervislikus seisundis tunda," ütles Käru Südamekodu juhataja Heili Burmeister ja palub siirast südamest töötajatel selles keerulises olukorras rahu säilitada.

Heili Burmeister annab ka teada, et aprillist alates ei tõuse kohatasu Käru Südamekodus (ega kogu Südamekodude grupis). „Me korrigeerime hindu üks kord aastas. Tavapäraselt teeme seda igal aastal 1.j aanuaril, kuna selleks ajaks on selgunud riigipoolsed maksumuudatused ja samuti saame siis ka juba arvesse võtta eelmise perioodi majanduskulusid nagu nt elekter, toit, ja kütte hinnatõus," selgitab Burmeister.

"Olukord on ebamugav meie kõigi jaoks, kuid ainult piiranguid seades ja neid täites, saame hoida oma eakaid ning ära hoida viirusepuhangu."

Infot saab küsida telefonil +372 517 2057 või e-posti teel heili@sudamekodud.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles