Pank toetab laste ja noorte liikumisharjumusi

Anne Põder
Copy
Heategevuslik teatejooks Paides
Heategevuslik teatejooks Paides Foto: Kuido Saarpuu/ Järva Teataja

Swedbank kuulutas välja taotlusvooru, kuhu oodatakse 23. aprilliks laste ja noorte liikumis-ning spordiprogrammide rahastustaotlusi.

Swedbanki toetustegevuste ja koostöösuhete juht Merje Klopets ütles, et praegune eriolukord on pannud ümber mõtestama sportimise võimalusi ja loonud uudse olukorra, kus spordiklubid pakuvad erinevaid virtuaalseid lahendusi trenni tegemiseks. "Sellesse taotlusvooru on oodatud nii uuenduslikud ideed kui ka traditsioonilised laste ja noorte liikumisharjumust edendavad projektid. Viimased saab ellu viia siis, kui oleme eriolukorra seljatanud,“ lausus ta.

Toetusfondi suurus on kuni 25 000 eurot ja selle jagamise otsustab komisjon tähtajaks laekunud tingimustele vastavate taotluste vahel. Pank korraldab taotlusvooru juba viiendat aastat.

Klopets märkis, et kandideerima on oodatud Eesti laste ning noorte liikumisharjumuste ja spordi edendamisega tegelevad organisatsioonid ja nende juba toimivad või uued programmid ja algatused. "Oluline on, et algatusel oleks sihtrühmale senise või tulevikus planeeritud tegevuse tulemusena võimalikult suur mõju. Võimalusel võiksid olla kaasatud erinevad piirkonnad," selgitas ta.

Taotlusvoorus ei jagata üldist tegevustoetust.

Varasematele kogemustele tuginedes rääkis Klopets, et rahastusotsustes on pank paindlik, lähtudes reaalsetest vajadustest ning arvestades laekuvate taotluste eripäradega.

Sellest tulenevalt võib toetust taotleda konkreetsele programmile täies mahus või osaliselt, suurema eelarvega tegevuse mingile osale. Seejuures on oluline, et eelarve oleks võimalikult selgelt esitatud, kulude lõikes hästi arusaadav.

Taotlusankeeti oodatakse täidetud kujul hiljemalt 23. aprilli õhtuks aadressile spordiklubi@swedbank.ee.

Samal aadressil saab ka lisainfot. Toetusotsused teeb Swedbanki töötajatest koosnev komisjon hiljemalt 14. maiks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles