Vabatahtlikud kehastusid transporditöölisteks

Kuido Saarpuu
Copy
Foto: Türi vald/Facebook

Türi valla sotsiaalmeediast saab teada, et esmaspäeval ulatasid viis Türi valla meest vabatahtlikult oma abikäed MTÜ Süda-Eesti Sotsiaalkeskuse juhataja Tiina Larvenile, et aidata vedada ja tassida toiduabi selle hoiustamiskohta, et see sealt omakorda abivajajateni jõuaks.

Saabunud toiduabi jagatakse inimestele, kes said Türi vallast toimetulekutoetust käesoleva aasta jaanuaris ja veebruaris.

Lisainfo!

TOIDUABI JÄRVAMAAL

Süda-Eesti Sotsiaaltöökeskuse juhatuse liige Tiina Larven kinnitas, et Euroopa Liidu kevadine toiduabi läheb tõesti kohe jagamisele.

Türil, Mehaanika 3, jagatakse toiduabi aprilli kolmandal ja neljandal nädalal teisipäeviti ja neljapäeviti (14.04, 16.04, 21.04, 23.04) kell 9-12.

Paides, Aiavilja 13 jagatakse toiduabi aprilli kolmandal ja neljandal nädalal esmaspäeviti, kolmapäeviti ja reedeti (13.04, 15.04, 17.04, 20.04, 22.04, 24.04) kell 9-12. Paides jagatakse nii Paide linna elanikele kui ka Järva valla abisaajatele. Järva vallas toimetavad pakid neile, kes ise Paidesse järgi tulla ei saa, kohale sotsiaaltöötajad aprilli kuu jooksul.

EL toiduabi saavad need pered, kes said toimetuekutoetust või KOV toetusi detsembris ja jaanuaris. Kui kahtlete, kas olete nimekirjas, siis tuleks küsida oma piirkonna sotsiaaltöötaja käest.

Toiduabile järgi tulles on vajalik eelregistreerimine tel 5189259 ning kinni pidada antud kellaajast, et ei tekiks järjekordi ning saaks hoida 2m distantsi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles