Lõviklubid kutsuvad heategevuskampaaniale

Kuido Saarpuu
Copy
Foto: Aivar Aotäht

Eesti lionsklubid alustasid heategevuskampaaniaga, milles kutsuvad üles tegema Tänukõne kiirabile.

Tänavune kevad on olnud erakordne. Paljud meist on COVID19 ehk koroonaviiruse pandeemia tõttu pikalt kodudes karantiinis olnud. Kuid erakordseks teeb selle olukorra ka meie kiirabi tegevus sündmuste “eesliinil”. Alates märtsi algusest, kui aktiivsem testimine Eestis algas ning koroonaviirusesse nakatunute arv hüppeliselt suurenema hakkas, on kiirabibrigraadid pidevalt ülekoormatud haiglaeelse erakorralise meditsiinilise abi andmisega inimestele. Kuigi puudu oli ja ikka veel on, ajast, energiast, puhkusest, kaitsevahenditest, ei kurda kiirabitöötajad häälekalt. Nad on valmis ja tegutsevad  justkui iseenesestmõistetavalt.

Eesti lionsklubide liikmed kutsuvad üles liitma tänu ja kiitma meie kiirabi nende pühendumise, kiiruse ja töökuse eest eriolukorras helistades annetustelefoninumbritele.

900 7024 annetad 5 eurot

900 7025 annetad 10 eurot

900 7026 annetad 25 eurot

Kogutud annetuste eest kingime eriolukorras “eesliinil” töötanud kiirabitöötajatele midagi, millest nad iga päev unistavad – puhkuse mõnes Eesti looduskaunis kohas.

Lisaks saab heategevuskampaania raames sotsiaalmeedia kanalites kirjutada omapoolseid tänusõnu meie kiirabitöötajatele, mille toimetame neile kõigile kohale. 

Annetuskampaania kohta saab täpsemat infot siit!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles