President Kaljulaid uurib tänasel virtuaalsel maakonnavisiidil Järvamaa olukorda

Kuido Saarpuu
Copy
Kersti Kaljulaid
Kersti Kaljulaid Foto: Presidendi kantselei

Täna külastab president Kersti Kaljulaid virtuaalselt Järvamaa ettevõtteid, noori ja kohaliku elu eestvedajaid, et uurida kohalike tunnetust seoses käimasoleva mitmetahulise kriisiga.   

Visiidi alguses kohtub riigipea Lääne regiooni eriolukorra tööde juhi Heiki Soodla ja tema staabiga ning Järvamaa päästeosakonna juhataja Arvi Luugiga, et saada Päästeameti vaadet Järvamaal toimuvast. 

Kavas on vestlus Järvamaa kolme kohaliku omavalitsuse juhtidega, et saada ülevaade nõrgemate abistamisest ja muudest kohaliku elu kriitilistest küsimustest. Toimetulekuraskustes peresid on maakonnas kriisi jooksul lisandunud kümneid, nende toetamisest ja edasistest plaanidest räägib MTÜ Süda Eesti Sotsiaalkeskuse juhataja Tiina Larven. 

Ennelõunal annab riigipea maakonna abiturientidele ühiskonnaõpetuse koolitunni ja vastab ka õpilaste küsimustele. 

Lisaks on plaanis intervjuu maakonnalehele Järva Teatajale.

Metsataguse Agro OÜ juht Teet Kallakmaa räägib põllumajanduse olukorrast, sealhulgas töölubadest, maakonna ühe suurema tööandja Viking Window juhatuse esimees Toomas Agarsild omakorda oskustöölistest ja tellimuste täitmise planeerimisest. 

Paide Muusika- ja Teatrimaja toimetamistest ja kogukonnatunnetusest sotsiaalse eraldumise tingimustes vestlevad maja direktor Martha-Beryl Grauberg ja teatri juht Harri Ausmaa. 

Lisaks on plaanis intervjuu maakonnalehele Järva Teatajale. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles