Kaubanduskett pikendab peaaegu kõikide poodide lahtiolekuaegu, kuid mitte Paides

Kuido Saarpuu
Copy
Foto: JAANUS LENSMENT/POSTIMEES

16. aprillist pikendab Maxima pea kõikide kaupluste lahtiolekuaegu kella  22ni, välja arvatud Kiviõlis, Kohtla-Järvel, Tamsalul ja Paidel, kus lahtiolekuajad jäävad samaks ehk kell 9–21.

 

Maxima Eesti tegevjuhi Edvinas Volkase sõnul on ettevõttele oluline pakkuda inimestele võimalust  teha oma igapäevaoste ohutult ja mugavalt, mistõttu on nad rakendanud  meetmeid vähendamaks kassajärjekordi ja inimeste arvu poodides. Üks meede on pikendada  kaupluste lahtiolekuaegu.

„Pikendame pea kõikide Maxima kaupluste lahtiolekuaegu, kuna nägime, et enamikus meie kauplustes suurenes külastajate hulk hüppeliselt viimasel avatud olemise tunnil. Meile  on oluline, et igaüks leiaks endale võimaluse teha ostud turvalises keskkonnas endale sobival ajal,“ selgitas Edvinas Volkas. „Lisaks monitoorime pidevalt kassajärjekordasid ning oleme vähendanud ostukorvide ja -kärude arvu, et veelgi enam kontrolli all hoida korraga kaupluses viibivate klientide hulka.“ 

„Oleme kindlad, et need meetmed suurendavad veelgi turvalisust ja ohutust kaupluses, kuid suur palve ka klientidele: palume haigusnähtudega poodi ostlema mitte tulla, sest vaid üheskoos on võimalik vähendada nakatumisohtu nii töötajatel kui ka klientidel toidupoodides, mis on meile kõikidele eluks vajalik, et raske aeg üle elada,“ lausus  Edvinas Volkas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles