Paidelased lõid Facebooki oma OTT-i

Anne Põder
Copy
Paide tooted ja teenused otsivad tarbijaid ning vastupidi.
Paide tooted ja teenused otsivad tarbijaid ning vastupidi. Foto: Silvi Lukjanov

Eile hakkas Facebookis levima teadaanne, et paidelastel on nüüd oma Facebooki grupp "Paide OTT ehk otse tootjalt tarbijani".

Grupi looja on ilumaailmas tuntud Triin Paabo, kes kutsub grupiga liituma kõiki kohalikke tarbijaid ning tootjaid ja teenuste osutajaid.

Türil läks OTT edukalt käima iganädalase väliüritusena, kuid kolis eriolukorra saabudes valdavalt Facebooki.

Paide OTT on esialgu Facebooki grupi põhine, kuid seda näitab aeg, kas sellest kasvab kunagi välja samasugune ettevõtmine nagu Türil.

Igal juhul on huvi ettevõtmise vastu suur ning esimesed tootemüüjad on juba oma pakkumisi teinud.

Grupi administraatoriks olev Triin Paabo selgitas, et eelkõige on gruppi oodatud kohalikud toidutegijad (küpsetajad, kokkajad, hoidiste tegijad) ja nende tooted, kohalikud taimekasvatajad ja nende taimed, kohalikud aiasaaduste kasvatajad ja nende kaubad, kohalikud metsasaaduste korjajad ja müüjad, kohalikud käsitöölised ja nende tooted (ehted, rõivad, jalatsid), kohalikud loomakasvatajad (liha, piim, muna) ja nende toiduained, kohalikud isetegijad (nt mööbel ja muud tarbeesemed).

Võimalusel palus Paabo lisada postituse juurde ka toodete hinnad või hinnakirja.

Paabo selgitas, et tootja või teenuse osutaja ei pea tingimata elama ja tegutsema Paides, aga sel juhul peaks olema valmis tooma oma tooteid Paidesse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles