Linnameeskonna rüütlid tegutsevad ka siis, kui jalgpallivõistluseid ei toimu

Anne Põder
Copy
Foto: Paide Linnameeskond / Facebook

Paide linnameeskond tegi viieminutilise video sellest, kuidas nende maskotiks olevad Paide rüütlid on kohe valmis, kui mängupiirang peaks taanduma.

Eile avalikustas Paide linnameeskonna kogukonnajuht Arto Saar viieminutilise video sellest, kuidas jalgpall elab Premium liiga meeskonna maskotiks olevate Paide rüütlite südames ka jalgpallivaesel ajal.

Saar selgitas, et sai ülesande filmida paarikümnesekundilise videoklipi sellest, mida Eesti kõrgliiga meeskondade maskotid eriolukorra ajal teevad. "Läksin pisut hoogu ja video sai hoopis viis minutit pikk," märkis ta.

Saar selgitas, et maskottidest koondvideo tegemise idee tuli kogukonnajuhtide koosolekul ja ta ise arendas seda veel veidi edasi. "Tegin hiljuti läbi just väikse videotöötluskoolituse ja otsustasin siis ühe pikema video kokku monteerimisel kätt proovida," selgitas ta.

Kuna peategelane videol on Arto Saar ise, kes läheb Paide rüütli murdunud mõõga asemele uut sepistama, tegi kaameratöö ära tema abikaasa Kersti Saar. "Video on üles võetud telefoniga ja varjukaadrite tarvis kasutasime selfie stick-i," rääkis ta.

Video taustal kõlab tuntud Eesti ansambli Metsatöll lugu "Lahinguväljal näeme, Raisk!". "See tundus hästi sobivat," sõnas Saar.

Ta lisas, et linnameeskond võib laulu kasutada, sest luba ansamblilt on selleks küsitud ja ka lahkelt saadud.

Ettevõtmise algidee - koondvideo maskottide tegemistest - on samuti nüüdseks valmis ning lõigud Arto Saare lavastatud ja monteeritud rüütlite videost on ka seal esindatud.

Saar ei kahelnudki, et jalgpalli saab sel aastal veel kindlasti nautida, kuid millal ja kuidas, pole alaliit veel otsustanud. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles