Paide kutid avaldasid kuuma suvise hiti

Anne Põder
Copy
Foto: Erakogu

Kolm Paide taustaga muusikut Rauno Jüristo, Markko Sunni ja Aleksander Karabtšuk avaldasid eile Youtube'is laulu "Mäng", mis viib kuulajad mõtetega juba sooja ja sumedasse suvesse.

Royal Recordsis produtsendina töötav Rauno Jüristo ütles, et tegelikult sündis lugu neil juba eelmise aasta suve lõpus. "Me ei kiirustanud seda kohe avaldama ja tahtsime lugu veel paremaks timmida," sõnas ta.

Suvist lugu pole aga mõtet talvel välja anda ja nii jäädigi kannatlikult ootama kevadet ja suve. "Oligi mõte, et avaldame laulu siis, kui ilmad on taas soojemad ja suve meeleolu hakkab inimestele hinge pugema," selgitas Jüristo.

Muusika autor on Jüristo ise ning sõnad sündisid koostööna. Lüürikat esitavad Markko Sunni ja räppar Utoopiana tuntud Aleksander Karabtšuk.

Lugu nimega "Mäng" on kantud rahulikust meloodiast ning sõnad viivad kuulajad kujutluspildiga eesootavasse suvesse. Silme ette kerkivad liivarand, kaunid naised, sumedad suveõhtud ja armunud noored.

Sama trio esinejanimedega Yuristone, Utoopia ja Mao Tenson avaldas hiljuti ka laulu nimega "Üle tee", mis on hiphopi austajate seas juba menukaks mängitud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles