Kevadpealinn kutsub mängima

Copy
Murumoor
Murumoor Foto: Dmitri Kotjuh

Türi kutsub sel aastal inimesi kevadpealinna hooaja sündmustest osa tavapärasest teistmoodi.

Kirsiõite pidu:

Postita ajavahemikul 23. aprill – 10. mai Kevadpealinna Facebooki lehel oleva fotoalbumi "Kirsiõite pidu" kommentaaridesse 1 enda tehtud foto Türi tehisjärve kirsialleelt. Lase fantaasial voolata, et kõigil lõbusam oleks. Looduses liikudes jälgi 2+2 nõuet.

Suur perega koristamise päev „Kodule kalli“:

Postita laupäeval, 25. aprillil Kevadpealinna Facebooki lehel oleva fotoalbumi " Kodule kalli " kommentaaridesse 1 enda tehtud foto oma kodu või aia koristuspäevast. Lase fantaasial voolata, et kõigil lõbusam oleks.

Rattamatk „Tunne koduvalda“:

Postita ajavahemikul 1. – 3. mai Kevadpealinna Facebooki lehel oleva fotoalbumi "Rattamatk" kommentaaridesse 1 enda tehtud foto oma rattamatkast. Lase fantaasial voolata, et kõigil lõbusam oleks. Looduses liikudes jälgi 2+2 nõuet.

Volbripäev:

Postita neljapäeval, 30. aprillil Kevadpealinna Facebooki lehel oleva fotoalbumi "Volber" kommentaaridesse 1 enda tehtud foto kodusest volbripäevast. Lase fantaasial voolata, et kõigil lõbusam oleks.

Kui osaleja on õigetel kuupäevadel kokku postitanud ühe pildi vähemalt viie Kevadpealinna sündmuse fotoalbumi kommentaaridesse, siis osaleb ta loosimängus, kus auhinnaks on muruniiduk ja trimmer.

Auhinnad loositakse välja 20. juunil.

Tagasi üles