Reformierakonnal ja IRLil on Türil koalitsioonileping koos

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Isamaa ja Res Publica liidu valimispidu.
Isamaa ja Res Publica liidu valimispidu. Foto: Tiit Reinberg

Reformierakond ning Isamaa ja Res Publica Liit saatsid ühise pressiteate, et nende koostöö Türi vallas on saamas tegelikkuseks.

«Tutvustasime eile IRLile Reformierakonna ettepanekuid valla arengu kohta ja leidsime kiiresti ühise keele,» ütles Reformierakonna Türi piirkonna juht Jaan Arvola. «Arutelu kasvas üle sisulisteks koalitsiooniläbirääkimisteks ja viie tunniga jõudsime kokkuleppele kõigis laual olnud küsimustes.»


Arvola selgitusel on nüüd kavas tutvustada lepet piirkonna koosolekul, mis on kokku kutsutud kolmapäeva õhtuks. «Pärast koosoleku heakskiitu saamegi pöörata Türi uuele arengule,» sõnas ta optimistlikult.
IRLi Türi osakonna juht Raivo Pink ütles, et läks läbirääkimistele osakonna üldkoosolekult saadud selge mandaadiga ja on tulemusega rahul. «IRLi Türi osakond koguneb kolmapäeva õhtul ja kui koosolek otsustab lepingu heaks kiita, oleme valmis selle järgmisel päeval allkirjastama,» lausus ta.


Pink lisas, et vastavalt ühisotsusele peavad nad vajalikuks kohtuda ka teiste koostööst huvitatud volinikega. «Et laiendada koalitsiooni kandepinda ja osaleda ühiselt valla aktiivses juhtimises,» täpsustas ta.
Reformierakonnal on Türi vallavolikogus neli ja IRLil kümme esindajat. Kokku on Türi vallavolikogus 23 liiget.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles