Paideski ärgitatakse inimesi liikuma

Kuido Saarpuu
Copy
Põlvamaalased liiguvad rohkesti. Foto on illustratiivne.
Põlvamaalased liiguvad rohkesti. Foto on illustratiivne. Foto: Marko Saarm

Eelmise aasta 23. septembril startinud liikumissari oleks 27. aprillil jõudnud viimase etapini. Seoses kehtestatud eriolukorraga sari aga peatati ja loeti selle nädala seisuga lõppenuks.

 

Liikumissarja raames toimus Paide linnas 24 etappi, osalejaid oli 84 ja osaluskordi tuli kokku 1308. Kõigil 24 etapil osales 13 liikumissõpra.

Korraldajad andsid teada, et liikumissarja auhindade loosimine toimub eriolukorra lõppedes.

Ühe liikumissarja läbisaamine ei tähenda, et sportlikud inimesed Paide linnas liikuma ei oleks oodatud. Paide spordikeskus kuulutas välja uue mõõduvõtu, millega muuta oma liikumine loominguliseks.

Liikumissarja raames toimus Paide linnas 24 etappi, osalejaid oli 84 ja osaluskordi tuli kokku 1308. Kõigil 24 etapil osales 13 liikumissõpra.

Selleks tuleks leida Paide linnas liikudes teekond, mis moodustab südame kuju. Katkematu teekonna pikkus peab olema vähemalt 1 km. Salvesta läbitud teekond nutiseadmega ja saada kaarditõmmis 17. maiks aadressile info@paidesport.ee.

Iga osaleja koostab oma teekonna ise, kuid südamekujundeid võib moodustada mitmeid. Liikuda võib käies, joostes, rattaga sõites või rullitades. Kui liigute koos perega, lisage e-posti kõigi osalejate nimed.

Kõigi vahel, kes saadavad õigeks ajaks oma südamekujulise teekonna, loositakse välja auhindu. Eriauhinnad on ka pikima teekonna ja rohkem südame kujundeid läbinud osalejatele.

Liikumisel tuleks järgida eriolukorraga kehtestatud reegleid ja liikluseeskirju. (JT)

 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles