Veebileht koondab täiskasvanute e-õppe võimalused

Kuido Saarpuu
Copy
Arvutikuvar. arvuti monitor, ekraan.
Arvutikuvar. arvuti monitor, ekraan. Foto: Samsung Eesti

Veebilehelt opimekodus.ee leiab huviline tasuta ja tasulised e-koolitused, veebiseminarid ja muud internetipõhised õppimisvõimalused täiskasvanutele.

 

EPALE Eesti keskuse juhataja Georgi Skorobogatovi sõnul sai opimekodus.ee loomise idee alguse vajadusest koondada distantsõppe võimalused täiskasvanutele. „Kontaktõppe keeld muutis enamike koolitajate tööplaane. On heameel näha, et täiskasvanute koolitajad on reageerinud kiiresti ning veebilehelt opimekodus.ee leiab iga huviline üha rohkem e-õppevõimalusi“, sõnas Skorobogatov.

Täiskasvanute koolitajad saavad lehe kaudu teada anda oma e-koolitustest, õppijad saavad kogu info ühest kohast ning leiavad lihtsalt just neile vajaliku ning sobiva koolituse. Esimesel kasutusnädalal on veebikeskkonda lisatud juba üle 300 erineva e-kursuse 70 koolitusasutuse poolt.

Veebileht opimekodus.ee valmis MTÜ Eesti Täiskasvanukoolitajate Kogukonna, Haridus- ja Teadusministeeriumi ning Euroopa Täiskasvanuhariduse veebikeskkonna EPALE koostöös.

Euroopa täiskasvanuhariduse veebikeskkond EPALE koondab täiskasvanute koolitajaid ja koolituste korraldajaid üle Euroopa. EPALE kogukonda kuulub ligi 1200 täiskasvanuõppe pakkujat Eestist. EPALE Eesti keskus tegutseb Kutsekoja juures.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles