Uuskasutuskeskus avas taas uksed

Anne Põder
Copy
Paide uuskasutuskeskus.
Paide uuskasutuskeskus. Foto: Anne Põder

Täna avas pärast kuuajalist pausi taas uksed Paide uuskasutuskeskus. Kaupluse külastatavus oli esimesel päeval kohe üllatavalt suur.

Uuskasutuskeskus sulges seoses kehtestatud eriolukorraga uksed märtsi lõpus. Aprilli keskel avas kauplusekett internetis oma e-poe, kust ostjatel oli piltide järgi mugav kaupa koos kojutoomisega tellida.

Oma kauba riputas e-poodi ostlemiseks üles ka Paide kauplus. Kaupluse juhataja Getter Mändma sõnul jääb internetipõhine pood jätkuvalt avatuks neile, kes ei soovi ise poodi kohale tulla.

Mändma lisas, et sel ajal kui kauplus oli ostjatele suletud, olid töötajad siiski tööpostil ja võtsid vastu eelnevalt kokkulepitud ajal müügiks toodud kaupa. "Mõned, kes ette ei helistanud püüdsime ise ka poe ukse tagant kinni ning andsime märku, et oleme tegelikult kohapeal olemas ja jätku nad aga oma kraam ukse taha ootele," lausus ta.

Vahepealne aeg kuluski töötajatel kauba sortimiseks ning e-poodi väljapaneku tarvis üles pildistamiseks.

Seda, et vajadus teiseringi poe järele on suur, tõestas juba esimene kauplemispäev. Rahvast oli avamisest saati palju. Oli nii ostjaid kui ka neid, kes olid eriolukorra ajal kappidest ja panipaikadest kasutuks muutunud esemed välja sorteeritud ning tõid need nüüd kellelgi teisele kasutada.

Nii nagu kõigis teistes kauplustes, kehtivad ka uuskasutuskeskuses eriolukorra aja reeglid: 

*kaupluses tohib korraga viibida 25 inimest,

*teiste külastajate ning töötajatega tuleb hoida 2meetrist vahet,

*enne ja pärast poeskäiku tuleb desinfitseerida käed,

*külastada võib poodi kui tunned end tervena.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles