Kolm aastat küpsenud mõte vormub plaadiks

Merit Männi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hoolimata sellest, et solist Janno Reim võitles eelmisel nädalal haigusega ja pidi seepärast paar salvestuspäeva vahele jätma, andsid Nevesise teised liikmed Bert Järvet (pildil vasakul), Ken Koemets ja Erki Reim pillidele valu.
Hoolimata sellest, et solist Janno Reim võitles eelmisel nädalal haigusega ja pidi seepärast paar salvestuspäeva vahele jätma, andsid Nevesise teised liikmed Bert Järvet (pildil vasakul), Ken Koemets ja Erki Reim pillidele valu. Foto: Andrus Eesmaa / Järva Teataja

Tänavune kevadsuvi on märgilise tähendusega nii ansamblile Nevesis kui ka tema fännidele, sest just siis peaks ilmavalgust nägema bändi esikplaat.

Eelmise nädala algusest on Türi kultuurimajast kostnud vingeid kitarrisoolosid, kõrvulukustavat trummimängu, bassikäike ja sekka vokaaligi – käimas on Nevesise plaadimaterjali salvestus.


Ansambli trummar Ken Koemets kinnitab, et tõepoolest on bändi unistus oma plaadist täitumas. «Idee on mõlkunud meelel juba kolm aastat, nüüd siis oleme tegudeni jõudnud,» sõnab ta.
Töösse sukeldusid Nevesise pillimehed kohe nädala algul, kolmapäevaks oli neil sisse mängitud kolme loo põhjad, teist sama palju jõudsid nad teha neljapäeval. «Edasi mängime sisse kitarrisoolod ja nii edasi, kiht kihi haaval, nagu see salvestamise puhul ikka käib,» selgitab kitarrist Erki Reim.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles