Käru kogukond valis aasta emaks logopeedist eripedagoogi

Järva Teataja
Copy
Rutt Vaarmari
Rutt Vaarmari Foto: www.tyri.ee

10. mail kuulutas Käru kogukond välja aasta ema, kes selgus viie tugeva kandidaadi seast. 22-liikmeline žürii otsustas anda  Käru kogukonna aasta ema 2020 tiitli Rutt Vaarmarile.

 

Rutt on kolme lapse, teismelise Miku, tubli algklassiku Lee ja vahva mudilase Oti ema. Rutt kolis oma perega Kärru pea viis aastat tagasi. Juurtelt on Rutt pooleldi kärukas ja on veetnud siin vanaema juures ka nii suve- kui talvevaheaegu.

Ott (vasakul), Kristo, Rutt ja Mikk Vaarmari tunnevad uuest, Käru-kodust rõõmu. Sama meelt on peretütar Lee, kes eelistas pildile tuleku asemel köögis toimetada. Poole aastaga on Vaarmaride elu saanud uue rütmi ja kinnitust leidnud tõsiasi, et maal on tore elada.
Ott (vasakul), Kristo, Rutt ja Mikk Vaarmari tunnevad uuest, Käru-kodust rõõmu. Sama meelt on peretütar Lee, kes eelistas pildile tuleku asemel köögis toimetada. Poole aastaga on Vaarmaride elu saanud uue rütmi ja kinnitust leidnud tõsiasi, et maal on tore elada. Foto: Dmitri Kotjuh/JÄRVA TEATAJA/SCANPIX

Rutt töötab Käru põhikoolis logopeedi ja eripedagoogina, olles koolis väga oluline tugispetsialist ning abiks nii õpetajatele kui ka lastevanematele, aga eelkõige Käru kooli mudilastele ja õpilastele.

Lisainfo!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles