Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
See päev pidi esmalt koitma veebruaris, seejärel oli juttu järgmisest kuust, kuid lahtitegemisajaks seatud märtsi keskpaigas kehtestati riigis koroonapandeemia tõttu eriolukord ning nii tõmmati ka Paide keskväljaku ääres toidukoha avamise plaanidele ajutiselt kriips peale.
Toitlustusettevõtja Kaido Lepik ei jätnud aga jonni, vaid kasutas eriolukorraaegset vaikelu selleks, et lõpetada ruumide ülesvuntsimisel viimased poolelijäänud tööd. „Võtsime rahulikumalt ning tekitasime endale isegi tööd juurde,“ selgitas ta. „Näiteks võtsime ette sisehoovi terrassilammutuse ja uue ehitamise. Algselt planeerisime seda alles järgmisel aastal teha.“