Ära jäänud lillelaada korraldajad on järgmiseks aastaks valmis

Merit Männi
, ajakirjanik
Copy
Enam ära ei jää: Türi lillelaada korraldustiimi kuuluvad Andres Ivanov, Kazimiera Vellemaa, Moonika Juhans, Lii Kald ja Türi aianduse ja mesinduse seltsi juhatuse esimees Pille Marrandi on järgmisel aastal toimuvaks laadaks juba valmis, siltki on tellitud.
Enam ära ei jää: Türi lillelaada korraldustiimi kuuluvad Andres Ivanov, Kazimiera Vellemaa, Moonika Juhans, Lii Kald ja Türi aianduse ja mesinduse seltsi juhatuse esimees Pille Marrandi on järgmisel aastal toimuvaks laadaks juba valmis, siltki on tellitud. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Kui maailm poleks aasta alguses midagi kuulnud koroonaviirusest, läinuks kõik teisiti. Eile ärganuks Türi aianduse ja mesinduse seltsi juhatuse esimees Pille Marrandi väga vara hommikul ja seadnuks sammud lillelaaada kauplemisplatsile.

Õigupoolest poleks ta ööl vastu neljapäeva eriti sõba silmale saanudki, sest ikka on nii, et suurürituse korraldajal on veel viimasel hetkelgi midagi selgitada, parandada või lahendada.

Eile hommikul ei pidanud ETV «Terevisiooni» võttemeeskond ega saatejuhid varakoidikul pealinnast Türi poole sõitma, et saade Türi lillelaada platsilt eetrisse lasta. Ka ei jalutanud aiatoimetaja Eva Luigas aiakäruga mööda platsi, et sellega siis iga natukese aja tagant kaamerate ette ilmuda ja teadustada, milliseid järjekordseid põnevaid istikuid ta kokku on ostnud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles