Järvamaal saab puhata ka täiesti omaette olles

Anne Põder
Copy
Tuuli Klementa Hindreku talu ja peomajast näitab, et just sellistes väikestes majakestes ongi inimestel mõnus omaette puhata.
Tuuli Klementa Hindreku talu ja peomajast näitab, et just sellistes väikestes majakestes ongi inimestel mõnus omaette puhata. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Keerulised ajad nõuavad teistmoodi lähenemist ja nii oli mitu Järvamaa turismiettevõtet eriolukorra alates valmis osutama kontaktivabu teenuseid, hoolides nii inimeste tervisest. Omaette olemise puhkus kujuneb sel suvel siseturismis tõenäoliselt üheks märksõnaks.

Üks esimesi kontaktivaba turismi pakkujaid on Hindreku turismitalu. Selle perenaine Tuuli Klementa ütles, et mõte tuligi lähtuvalt eriolukorrast, kus inimesed hakkasid kontakte pelgama, kuid ei tahtnud ka ainult kodus istuda. «Mõtlesime siis, miks mitte pakkuda üksi, kaksi või perega puhkamise võimalust nii, et inimesed ei peaks üldse kellegagi kokku saama,» lausus ta.

Klementa rõhutas, et varem nad väikeste rühmade ega eraseltskondadega ei tegelenud. «Korraldame pidusid, kokkusaamisi, konverentse ja matku suurematele seltskondadele ning majutuski on korraldatud valdavalt rahvahulki silmas pidades,» ütles ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles