Linnameeskonnal on järgmine nädal kaks kodumängu

Tiit Reinberg
Copy
Paide linnameeskond
Paide linnameeskond Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Teisipäeval naaseb Premium liiga pausilt ja toimuvad kolm esimest mängu. Esimeste hulgas jooksevad platsile ka meie mängijad.

Teisipäeval kell 19.30 võõrustab Paide linnameeskond koduväljakul Viljandi JK Tulevikku.

Laupäeval kell 13 algab samas mäng, kus linnameeskonna vastaseks on FC Kuressaare.

Paide linnameeskonna kogukonnajuht Arto Saar toonitas, et esimesed mängud toimuvad kinniste väravate taga, mis tähendab, et ühtegi pöidlahoidjat ei tohi staadionile lubada. Saar palus, et tulihingelised fännid ei tuleks ka aia taha kaasa elama, vaid jälgiks esimesi mänge interneti vahendusel.

Saar tunnistas, et tal on plaan korraldada esimeste mängude ajaks Paidesse autokino, kus fännid saaks suurelt ekraanilt otseülekandele kaasa elada. „Kas see autokino õnnestub meil käima saada, selgub järgmisel nädalal,“ lisas ta.

Pealtvaatajad on staadionile lubatud alates 1. juulist.

Kui tavapäraselt koosneb Premium liiga hooaeg 36 voorust, siis seoses sunnitud pausiga otsustas jalgpalliliit hooaega lühendada. Kõik Premium liiga klubid kiitsid heaks uue süsteemi, mille põhjal peetakse esmalt kolm ringi (kokku 27 mängu), misjärel mängivad 1.–6. kohal ning 7.–10. kohal asuvad meeskonnad veel ühe ringi. Lisaringi võetakse varem teenitud punktid kaasa. See tähendab, et esikuuik peab hooaja jooksul 32 ja teised 30 mängu.

Premium liigas on peetud ainult esimene voor, mille järel hoiab turniiritabelis esikohta Paide linnameeskond. (JT)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles