Paide minifirma pälvis eripreemia

Tiit Reinberg
Copy
La'Truffe: Anne Maria Vaher (vasakult), Ade-Briana Nurk, Laura Pilv  ja Eviita Õisma.
La'Truffe: Anne Maria Vaher (vasakult), Ade-Briana Nurk, Laura Pilv ja Eviita Õisma. Foto: Facebook: SA Järvamaa Arenduskeskus

Eile õhtul kuulutati veebigala vahendusel välja Eesti Parim Minifirma 2020 ehk 7.–9. klassi noorte õpilasfirma. Parimaks osutus Tallinna Reaalkooli õpilaste ettevõte AirCraft, mis toodab lennuki taaskasutatud keredetailidest ja turvavarustusest erinevaid aksessuaare.

Minifirmade võistluse teisele kohale tuli Minifirma ReRollUp Tallinna 21. Koolist, mis valmistab kasutatud roll-upi’dest ehk reklaamplakatitest arvuti- ja kandekotte. Kolmanda koha pälvis samuti Tallinna Reaalkooli noorte ettevõte Kookos, mille tooteks on mesilasvahast huulepalsam.

Järvamaalt pääses finaali Paide Hammerbecki põhikool minifirma La`truffe. Nemad pälvisid müügi eripreemia.

Minifirma on lihtsustatud variant õpilasfirma programmist, mis on mõeldud ettevõtliku mõttelaadi arendamiseks ja ettevõtlusalaste põhiteadmiste andmiseks 7.–9.klassis. Programmi eesmärgiks on aidata õpilastel tutvuda väikeettevõtte loomise, juhtimise ja lõpetamisega. Juhendajatena abistavad õpilasi õpetajad, konsultandid ja erinevad koostööpartnerid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles