Magusameistrite müügitöö pälvis tunnustust

Merit Männi
, ajakirjanik
Copy
Hea töö: Eviita Õisma (paremalt), Ade-Briana Nurk, Anne Maria Vaher ja Laura Pilv on La´Truffe asutajad. Nüüd on nende tegemisi tunnustatud ka uhke preemiaga eduka müügitöö eest.
Hea töö: Eviita Õisma (paremalt), Ade-Briana Nurk, Anne Maria Vaher ja Laura Pilv on La´Truffe asutajad. Nüüd on nende tegemisi tunnustatud ka uhke preemiaga eduka müügitöö eest. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Eelmisel reedel oli neljal Paide Hammerbecki põhikooli minifirmat La´Truffe vedaval neiul põhjust ärevalt pöidlaid hoida, sest nad võistlesid koos 14 konkurendiga lõppvõistlusel Eesti parima minifirma tiitli nimel.

Ja kuigi esikolmikukohale paidelastel sedakorda asja polnud, oli pöidlahoidmisest siiski kasu. Nimelt omistati La´Truffe’ile müügieripreemia.

Esimest korda kirjutas Järva Teataja Paide Hammerbecki põhi­kooli kaheksanda klassi neiude asutatud La´Truffe’i nimelisest minifirmast eelmise aasta novembris, mil see oli tegutsenud paar kuud. Hoolimata lühikesest ajast nautis miniettevõte Paide mõistes suurt menu: kui neiud minifirma Facebooki või Instagrami lehel teatasid, et uus partii trühvleid on valmis saanud, kulus veidi aega, kui karbikesed juba tänuliku ostja leidsid. Kes liiga hilja ärkas-märkas, oligi magusast kraamist ilma. Kuni uue partii tulekuni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles