Kvatro Kinnisvarahalduse OÜ avas Imaveres esinduse

Tiit Reinberg
Copy
Kvatro
Kvatro Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Seoses klientide arvu kasvuga avas Kvatro Kinnisvarahalduse OÜ Imaveres uue esinduse. Esindus keskendub Järva valla Imavere-Koigi piirkonnas ja Põltsamaa vallas korteriühistutele haldusteenuse osutamisele. Järvamaal on Kvatrol lisaks Imaverele esindused Paides ja Türil.

Kvatro Kinnisvarahalduse OÜ juhatuse esimehe Andry Krassi sõnul on Imavere esinduse avamine saanud võimalikuks mitme asjaolu tõttu. "Neist olulisim on Kvatro soov osutada teenust kliendile kodulähedaselt. Järvamaa esinduste arvu kasvul on olnud suur roll ka maakonna kinnisvaraturu kiirel arengul ning sellest tuleneval nõudluse kasvul haldusteenuse järele. Samuti Kvatro Järvamaa meeskonna võimekusel pakkuda korteriühistutele suunatud teenuseid teistes maakondades. Loodan, et peagi õnnestub meil kasvada ka teistes Järva valla piirkondades tasemeni, mis võimaldaks neis esinduse avamist," rääkis Krass.

Kvatro Kinnisvarahalduse OÜ on Eesti juhtiv korteriühistutele haldusteenust osutav ettevõte, mille kliendiks on ligi 18 000 korteriomanikku Harjumaal, Järvamaal, Tartumaal, Pärnumaal ja Põlvamaal. Kvatro töötajaskonda kuulub 117 inimest, neist 15 Järvamaal. (JT)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles