Mudilaste karikasari jätkub pargijooksuga

Kuido Saarpuu
Copy
Foto: Tiiu Väli/Facebook

Veebruaris oleks Roosna-Alliku mudilaste karikasarja esimene osavõistlus peaaegu halva ilma tõttu ära jäänud, kuid selle üks eestvedaja Tiiu Väli otsustas koolieelikud siiski proovile panna. Ta tahtis näha, kui vapper on järeltulev põlvkond.

Ja nagu selgus, ei hooli mudilased halvast ilmast. Eelnevalt kirja pandud lastest jättis haiguse või muude mõjuvate põhjuste ajel orienteerumisele tulemata vaid seitse last. Kohal oli aga 36 mudilast vanuses 2 - 7 aastat.

Järgmine mudilaste karikasarja etapp pidi olema 21. märtsil pargijooks, kuid, et vahepeal kehtestati koroonakriisi tõttu Eestis eriolukord, toimub pargijooks esialgselt väljakuukulatust peaaegu kaks kuud hiljem, sel laupäeval.

Pargijooks saab Roosna-Alliku mõisa pargis alguse kl 11. Täpsemat teavet saab korraldaja Tiiu Väli käest telefonil 56564794. Sel numbril saab ka lapse üritusele kirja panna.

Korraldajad lubavad, et lapsed, kes on osalenud karikasarja neljal etapil, saavad hooaja lõppedes karika. Kolmel etapil osalenuid ootab aga medal.

Tiiu Väli ütles, et nad järgivad pargijooksul ohutusnõudeid. Desinfitseerimisvahendid on paigutatud võistluspaigale, järgitakse 2 meetri reeglit ja haigustunnustega osaleda soovijatelt paluvad nad koju jääda.

Mudilaste pargijooks on osa neljaetapilisest võistlusest, kus ootavad ees veel rattasõit ja võidujooks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles