Linnameeskond näitas saarlastele koha kätte

Järva Teataja
Copy

Eelmises voorus Viljandi Tuleviku vastu 1:2 kaotust tunnistanud Paide Linnameeskond, tegi Premium liiga 3. voorus vigade paranduse, kui koduväljakul alistati külla sõitnud FC Kuressaare 2:0. Väravad said kirja Siim Luts ja Edrisa Lubega.

Avapoolaja 17. minutil oli Paidel hea võimalus ohjad enda kätte haarata, kui Karl Mööli nurgalöögi pikendas värava ette Mikel Gurrutxaga, misjärel pääses löögile Martin Kase, mille külaliste puurilukk tõrjus. Pallini jõudis Siim Luts, kes mänguvahendi väravasse suunas, ent kohtunikud lugesid selle suluseisuks.

Innustust juurde saanud Paide asus avaväravat otsima. Kolm minutit enne normaalaja lõppu näitas Siim Luts oma vasaku jala maagiat, kui suunas karistuslöögi värava vasakusse ristnurka.

Teist kolmveerand tundi jätkas Paide veelgi isukamalt. Vahetusest mängu sekkunud Edrisa Lubega näitas juba esimestel minutitel oma ohtlikkust. Kui kaks esimest võimalust läksid luhta, siis kolmanda, lahendas ründaja külmavereliselt, kui väravavahiga üks- üks olukorrast tabloole 2:0 tõi.

Väärt kolme võidupunktiga saab olla igati rahul. Järgmisena ootab kodumeeskonda ees 31. mail kohtumine FCI Levadiaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles