Suvi hiilib lähemale: temperatuurid kerkivad paarikümne plusskraadini

Järva Teataja
Copy
Suvi ja raamatud.
Suvi ja raamatud. Foto: Shutterstock

Alanud nädala teisipäeval ja kolmapäeval tõusevad termomeetrinäidud paiguti kuni 20 soojakraadini.

Ilmateenistuse teatel on ööl vastu teisipäeva vähese ja vahelduva pilvisusega olulise sajuta ilm. Puhub muutliku suunaga tuul 1-7 m/s. Sooja on 2-8, rannikul kuni 10 kraadi. Teisipäeva päeval on vähese ja vahelduva pilvisusega olulise sajuta ilm. Puhub muutliku suunaga tuul 1-7 m/s. Sooja on 15-20, rannikul kohati 10-12 kraadi.

Kolmapäeva öösel on selge või vähese pilvisusega sajuta ilm. Puhub valdavalt läänekaaretuul 2-8 m/s. Sooja on 3-9, rannikul kuni 11 kraadi. Kolmapäeva päeval on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Paiguti sajab hoovihma. Puhub läänekaaretuul 2-8 m/s. Sooja on 15-20, rannikul kohati 10-12 kraadi.

Neljapäeva öösel on pilves selgimistega ilm. Vihmasadu levib loodest kagusse. Hommikul saartelt alates sadu lakkab ja pilvisus hõreneb. Puhub lääne- ja loodetuul 2-8 m/s. Sooja on 5-11 kraadi. Neljapäeva päeval on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Kagu-Eestis sajab vihma. Puhub loode- ja põhjatuul, Soome lahe ääres ka läänetuul 4-10, rannikul puhanguti 14 m/s. Sooja on 12-18, rannikul kohati 10 kraadi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles