President tegi rattaretkel puhkepausi Järvamaa metsade vahel

Järva Teataja
Copy
Foto: President Kersti Kaljulaid/Facebook

Eelmise reede hommikul koos kaaslastega 372 kilomeetri pikkuse Oandu-Ikla matkaraja jalgrattal läbimist alustanud president Kersti Kaljulaid tegi vahepeatuse Valgehobusemäe lähedal asuvas Kallisaba puhkemajas.

Kallisaba puhkemajas oli küll teada, et reedel on sinna saabumas matkaliste seltskond, et aga matkajate hulgas on ka president ning kohale jõuti suisa paar tundi plaanitust varem, tuli võõrustajatele üllatusena. Varasem saabumine tulenes sellest, et reisiseltskond läbis esimese rajalõigu arvatust nobedamas tempos. Kallisabal said külalised sooja vastuvõtu osaliseks, kõhud täis ning järgmiseks hommikuks välja puhatud.

"Alustasime sõitu Oandust reede hommikul kell 9, Iklasse jõudsime pühapäeva õhtul kell 17. Suur aitäh toredatele inimestele Kallisaba puhkemajas Valgehobuse mäe all ning Energiatalus Navesti jõe ääres Vihi külas, kelle juures saime ööbida ja hinge tõmmata. Suur tänu ka kaasteelistele Veikole, Atsile, Lehole, Andrisele, Ivarile, Urmasele, Antile, Kaarlile, Rainile!," kirjutas president oma Facebooki lehel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles