Suvevolle kütab teisipäeviti liiva kuumaks

Anne Põder
Copy
Suvevolle tõi mullu Paides randa mängima palju võrkpalliharrastajaid.
Suvevolle tõi mullu Paides randa mängima palju võrkpalliharrastajaid. Foto: Eva Männigo

Suvevolle ehk juba traditsiooniliseks saanud võrkpalliteisipäevakud saavad hoo sisse juba homme Paide tehisjärve äärsetel liivaväljakutel.

Paide võrkpalliklubi treener Piret Reinfeld ütles, et ootab mängima võrkpallihuvilisi mehi, naisi ja noori. "Võistkonnad moodustame kohapeal võttes aluseks mulluse paremusjärjestuse ning jagades osalejad mänguseltskondadesse nii, et kolme- või neljaliikmelised võistkonnad saaks võimalikult võrdsed," selgitas ta. "Järgnevatel teisipäevakutel on võistkondade moodustamise aluseks juba hooaja reitingutabel."

Reinfeld märkis, et rahvavolle turniiril mängitakse saalivõrkpalli reeglite järgi, mis teeb mängu harrastajatele oluliselt lihtsamaks.

Kõik kaheksa juunis ja juulis toimuvat etappi on saanud Reinfeldi sõnul kohaliku toetaja, kelle väljapandud auhindu jagub igal etapil kolmele parimale meeskonnale ja naiskonnale.

Reinfeld märkis, et sel hooajal pööratakse erilist tähelepanu hügieeninõuete täitmisele ja haigena palus ta randa mängima mitte tulla. "Võistlustele kehtestatud reeglite järgi võib võistluspaigas olla mängijaid ja korraldajaid kokku maksimaalselt sada inimest," täpsustas ta.

Suvevolle toimub üle Eesti 17 erinevas paigas: Tallinnas Pirital, Paides, Tartus AleCoq spordimaja kõrval rannakeskuses, Võrus, Jõhvis, Kohilas, Hiiumaal (rändab ringi), Põltsamaal, Käärikul, Kloogarannas, Taeblas (Lääne-Nigula vallamaja platsidel), Põlvas, Pärnus (Sportland Beach Arenal), Rakveres, Tõrvas (ainult neli esimest etappi), Kuressaares ja Viljandis.

Suvevolle etapid toimuvad igal teisipäeval (va jaanipäev 23. juuni) algusega 18 ja seda olenemata ilmast.

Eelregistreerida saab aadressil volley.ee võistluspäeval kuni 12-ni, mängupaigas saab ennast kirja panna 17.45-ni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles