Aravetel sularahaautomaadi plahvatama pannud mehed kuulutati rahvusvaheliselt tagaotsitavaks

Järva Teataja
Copy
Kolmapäeva öösel avanes Aravetel tavatu vaatepilt - Meie kaupluse seinas, kus varem asus pangaautomaat, laiutas auk. Purunenud olid ka kaupluse aknad.
Kolmapäeva öösel avanes Aravetel tavatu vaatepilt - Meie kaupluse seinas, kus varem asus pangaautomaat, laiutas auk. Purunenud olid ka kaupluse aknad. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

2018. aasta 16. mail Järvamaal Aravete alevikus aset leidnud sularahaautomaadi varguse kriminaalasjas on tagaotsitavaks kuulutatud kaks meest: 33-aastane Moldova ja 33-aastane Bulgaaria kodanik. Vargusega tekitati kahju enam kui 41 000 eurot. 

Lääne prefektuuri kriminaalbüroo juht Nils Sempelson ütles, et mehi seostatakse lisaks Aravete sündmusele ka sama aasta 5. märtsil Viljandi maakonnas Suure-Jaani alevikus asuva sularahaautomaadi varguse katsega.

Sempelson lisas, et kuna kahtlustatavad ei ole alalised Eesti Vabariigi kodanikud ja politseile teadaolevalt lahkusid nad pärast kuritegude toimepanemist Eestist, kuulutati nad rahvusvaheliselt tagaotsitavaks ja nende suhtes on väljastatud ka vahistamismäärus. "Mehi pole veel tabada õnnestunud, kuid jätkame ühes välispartneritega selle nimel tööd.“

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles