Järva vallavolikogu aseesimeheks valiti Tartu vallas sotsiaaltööd juhtiv mees (1)

Kuido Saarpuu
Copy
23 aastat maakonnas erinevates ametites sotsiaaltööd juhtinud Rünno Lass ja viimase aasta Türi vallas haridus-, kultuuri- ja sotsiaalosakonna juhataja asendajana töötanud mees teeb veebruarist sama tööd Tartu vallas. Sel neljapäeval sai Lassist Järva vallavolikogu aseesimees.
23 aastat maakonnas erinevates ametites sotsiaaltööd juhtinud Rünno Lass ja viimase aasta Türi vallas haridus-, kultuuri- ja sotsiaalosakonna juhataja asendajana töötanud mees teeb veebruarist sama tööd Tartu vallas. Sel neljapäeval sai Lassist Järva vallavolikogu aseesimees. Foto: Dmitri Kotjuh

28. mail valisid Järva vallavolikogu liikmed endi seast aseesimehe, kelleks sai 11 poolthäälega Rünno Lass.

 

Rünno on lõpetanud Tartu Ülikooli filosoofiateaduskonna ajaloo erialal, Tartu Ülikooli Pärnu kolledži sotsiaaltöö korralduse erialal, Tartu Ülikooli Euroopa kolledži Euroopa õpingute erialal ja Tartu Ülikooli majandusteaduskonna ärijuhtimise erialal, olles mitmekordne magister.

Lass on töötanud direktorina Eivere hooldekodus ja Koeru Hooldekeskuses, sotsiaalkindlustusametis ekspertiisi ja sotsiaaltoetuste talituse nõunikuna. Samuti on Lass olnud Albu põhikooli direktorina. Sellest kevadest juhib pisut üle aasta Türi valla haridus-, kultuuri- ja sotsiaalosakonna juhataja asendajana töötanud Rünno Lass üle 11 tuhande elanikuga Tartu valla sotsiaalosakonda, mille alla käib ka haridus- ja kultuurivaldkond.

Lisainfo!

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles