Kihli motokeskusest kostus mootorimüra

Urmas Glase
Copy

Täna võtsid krossitsiklid Kihli motokeskuses taas kõrgeid noote ja õhus oli iseloomulikult kirbet kütuse põlemise lõhna, kui päev läbi peeti tuntud krossimeeste käe all treeningupäeva.

Treeningpäeval osales 20 krossisõitjat ja nad olid jagatud kolme treeninggruppi. "Ennekõike olid treeningud suunatud noortele, kuid ka mõned täiskasvanud olid osalemas," ütles Türi Auto-motoklubi juhatuse liige Kristjan-Jaak Ott hinnates päeva kordaläinuks.

Klassidele 50-125cc ja suurtele mõeldud reeningupäeva viisid läbi Pärnust pärit krossimehed, 28aastane Harri Kullas ja 25aastane Karl Saat, kes teinud nime Eesti võistlustel ja olnud tegusad rahvusvahelisel areenil.

Oti meelest kulgeb krossirahva naasmine treeningradadele hästi, sest vabas õhus peetav ala, kus kiivrid niikuinii filtritega, rajal sõitjatel on omavahel distants ja ka boksides ei puututa kokku, on tingimused head spordiala ohutks harrastamiseks.

Küll mõjutab eriolokurra lõpp ja jätkuvad piirangud võistluskalendrit. "Nädala pärast olema pidanud võistlust ei toimu. Esimene võistlus meie krossirajal on 26. juulil, kui rajale tulevad jõudu katsuma noored, kuid see võistlus pole ka tavapäraselt eriti rahvarohke," ütles Türi Auto-motoklubi juhatuse liige.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles