President tunnustas koduõppel lastele arvutite leidmise algatajat kriisimurdja preemiaga

Urmas Glase
Copy
Koeru keskkoolis õppivad Taavet (13), Elisabeth (12), Jakob (9) ja Audentese spordigümnaasiumis õppiv Abigail (15) on tänulikud projekti algatajatele ja inimesele kelle laenatud arvutiga said eriolukorra jal nende koolitööd kodus tehtud.
Koeru keskkoolis õppivad Taavet (13), Elisabeth (12), Jakob (9) ja Audentese spordigümnaasiumis õppiv Abigail (15) on tänulikud projekti algatajatele ja inimesele kelle laenatud arvutiga said eriolukorra jal nende koolitööd kodus tehtud. Foto: Erakogu

President Kersti Kaljulaid koos õiguskantsler Ülle Madisega andsid täna, lastekaitsepäeval Sven Jablonskile, kes tõukas sotsiaalmeedias käima toetuskampaania "Igale koolilapsele arvuti", tunnustusauhinna "Lastega ja lastele" kriisimurdja eripreemia. Jablonski algatusest said abi ka Järvamaa lapsed.

Eriolukorra alguses postitas ettevõtja Sven Jablonski sotsiaalmeedias sõpradele äsjasest uitmõttest inspireeritud üleskutse aidata koduõppele jäävate lastega peresid, kellel on raalidega kitsas käes, saada vabatahtlike abiga endale arvuti.

"Liikumise aitas massidesse viia Maria Rahamägi koos oma tiimiga ja meie teemalehe lõi Kätlin Rohilaid- Aljaste ning õige pea alustasime tihedat koostööd Lastekaitse Liiduga," meenutas Jablonski kuidas algatus lumepallina levis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles