Kesklinnas süüdati maja, kus pere samal ajal külalisi võõrustas

Anne Põder
Copy
Paides Laial tänaval ajaloolise taastatava maja tuuletõkkeplaadid pandi ilmselt põlema samal ajal, kui inimesed majas viibisid.
Paides Laial tänaval ajaloolise taastatava maja tuuletõkkeplaadid pandi ilmselt põlema samal ajal, kui inimesed majas viibisid. Foto: Virgo Pärn

Samal ajal kui kolme lapse ema Kristi Miller reede õhtul Paides Laial tänaval oma renoveeritavas sajandivanuses puitmajas kolme külla tulnud klassiõde võõrustas, krapsis keegi maja nurgas tikke ja süütas seinas tuuletõkkeplaadi.

Viis minutit veel ja olukord olnuks Milleri meelest hoopis teine. «Siis poleks kustutamisega ise enam hakkama saanud,» lausus ta. «Oleme siiani šokis. Kus maale võivad inimesed oma pahatahtlike tegudega minna? Kui see oli nali, siis väga rumal ja õel.»

Miller arvas, et lähima poole tunni jooksul poleks ta õue sattunud. «Ma arvasin, et olen tugev inimene ja suudan kõigega hakkama saada, aga eilne (reedene – toim) tõmbas ikka mati jalge alt. Ise veel kuidagi, aga emana on teine emotsioon,» lausus ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles